Su içiyorum saat bası birde maden suyu![]()
![]()
![]()
Yarın dedik madem başlayalım cnm ben gündüz hallederim onu oyunu izlemek okadar yormuyor
Ne zaman izleyelim karar verde bana uyar her türlü![]()
Tamamdır ben yatıyorumYarın dedik madem başlayalım cnm ben gündüz hallederim onu oyunu izlemek okadar yormuyor![]()
3 den önce uyuyamıyorum ben forumda takılırım bişiler izlerim hatta oyunu bu gecede izleyebilirim daha 2 saat en az uyuyamamTamamdır ben yatıyorum![]()
Anneni yine kızdıracaksın3 den önce uyuyamıyorum ben forumda takılırım bişiler izlerim hatta oyunu bu gecede izleyebilirim daha 2 saat en az uyuyamam![]()
![]()
![]()
Ben 3.Sezonu çok beğendim vllaAnneni yine kızdıracaksın![]()
Bacım şimdi izlemeye başlıyorumBen 3.Sezonu çok beğendim vllaTam bir film gibi aslında Çizgi Roman gibi yapmıslar diyor oyunu oynayan adam ve grafikleri çok beğendi katılıyorum
Yorumumu detaylı yapacam birazdan ama 1.bölümden şunu diyebilirimki 2.oyundan çok daha iyiydi sürükleyiciydi ve şapkalı kızın bu yeni halini huylarını çok sevdim
![]()
Ah çiğdem ben dinlenmedim bari seni dinleseler keşkeAaa şu oyunu izlemediklerine pişman olacaklar @MasacRE @ForumdashBiz 3.oyuna geçtik @Harunnn60 ile ve diziden daha çok sarıyor
![]()
Aaa şu oyunu izlemediklerine pişman olacaklar @MasacRE @ForumdashBiz 3.oyuna geçtik @Harunnn60 ile ve diziden daha çok sarıyor
![]()
Çizimi filan hiç iyi değil gözümü bozar
abarttın iyiceÇizimi filan hiç iyi değil gözümü bozarHafıza kaybı şimdiden başlayan bacım bugun yarın görmüyorum dicek
![]()
abarttın iyiceBahane bulamayınca çizimlere sardın
![]()
3.Sezonun grafikleri süperdi yakın gözlüğümüzü takmaya bile gerek yok abicim @ForumdashÇizimi filan hiç iyi değil gözümü bozarHafıza kaybı şimdiden başlayan bacım bugun yarın görmüyorum dicek
![]()
Aaa vlla 3.oyuna biraz acaba diye başladım ama çok iyi çıktı detayları belirttimBacım şimdi izlemeye başlıyorumCipsimi kolamı hazırladım
![]()
2.kısmı izliyorum şuanAaa vlla 3.oyuna biraz acaba diye başladım ama çok iyi çıktı detayları belirttimVe iki videoda bitirmeside iyi olmuş iki yabancı dizi izliyor gibisin
![]()
Adamıda bana bağladınya cnm 😱😱😱2.kısmı izliyorum şuanAdam da senin gibi herkese boncuk dağıtıyor
Bitsin detaylı yorum yapacağm
![]()
3.Sezon 1.Bölüm spoide verelim detayları izleyince bakarsın @Harunnn60![]()
![]()
Yeni adama çabuk ısındım tabi bir L etmez ama olsunBu arada inanılmaz üzücü bir olay oldu
Şapkalı kızı biz kontrol etmiyoruz ve bu hoşuma gidiyor çünkü onu kontrol etmek değil onunla ortak olmak güzel oluyor
Yeni karakterleri gördük fakat kontrol ettiğimiz adam dısındakı diğer aileyi sevmedim babaları zombi olmuş karısı hala diyorkı adamın aklı karışmış zombinin ne oldunu bilmiyorlarda gözünüzdemi görmüyor ayoll adam insanlıktan çıkmışKadını ısırınca anlamıştır artık ama geberdikten sonra anlasa ne
Adamla kadının arabada öksürelek sigara içmeye çalısmaları oyunu oynayan adam bırakın şu sigarayı diyorBenim oan dediğim gibi
Arabada olan konusmalar biraz sıkıcıydı bu sezon tamamen kesmeden gidiyoruz film gibi
Haydutlarla karşılaştılar haydutun sorusuna oyunu oynayan adamda cevap veriyor günlerdir açım napayım diyorda senimi duyacak Haydut
Oyunu oynayan adam hala 3 sezondur panikliği geçmedi hemen levheyi alıp adama saldırdı sonra yakalandı ben yine naptım acaba ne haltlar yedim diyor
2.Videdakı yorumuda burdan yapalım 1.bölümün ikinci yarısınıBurada sevindiricide şeyler oldu üzücüde
Adam tutulduğu kişiden kaçmayı başardı ve ormanda şapkalı kızı gördük 😱 eVET BAZI ERGENCE HAREKETLERİ daha doğrusu agresif ama bana olgun geldi yaşadıklarıyla oldukça kuğul davranıyordu konusmaları falan bence yerinde ayrıca zombiyi havalı şekilde öldürdüKaldıkları yerde bir kel adamı öldürüp kontol ettiğimiz adamın üstüne attı ama oda akıllıca
Bizde ona sahip çıktık ve şapkalı kızın iyi oldunu bildiğimiz için ondan taraf oluyoruz mesala çikolatasını alıyordu adamın oyunu oynayan adam çikolatayı bırakır şapkalı kız ben biliyorum dedi bıraktı
Kafese atıldılar bir doktor kız gelip iyilik yaptı ama adama gel gidelim diyor tanısır tanışmaz
Biz şapkalı kızı bırakmadık
Geçmişi hatırladık ve şapkalı kızı tekrar biz kontrol ettik Kenny öldü ama oyunu oynayan adam duygulu şekilde yapamadılar aceleye geldi bişi anlamadık dedi katılıyorumKenny ölümü duygusal olmalıydı normal birisi ölmüş gibi oldu ve Kennyı seçtik okadar adamı harcadılar ayoll
Adamın ailesini kurtardık ama ben bir terslik olacak gibi hissettim çünkü herşey çok iyiydiKadını öldürdüler ortalık karıştı burada şapkalı kıza afferim ayoll kalıp savasalım dedi ve oyunu oynayan adamda savaşmayı seçti bombayı alıp attık öyle bitti çok heyecanlıydı 😱😱😱
Valla adamın kadın versiyonu sen yaniAdamıda bana bağladınya cnm 😱😱😱
İkinci video özellikle en güzeli zaten ilk video biraz oyunu anlatma şeyi gibi![]()