- Reaksiyon puanı
- 79,391
- Puanı
- 1,060
Zaten ilgilenmıyorum sen ilgimi çekmeye caliştin
Kullanmıyorum ne zamandır da evladım sonra diyor "dedem oralı değil"
Sen yolda mısın bee
Bilmiyorum sana sormalı napardın
Allah çarpmıyor mu seni
Daha önce de kütük, yer cücesi falan oldum daha değişik deyimlerin söylenmesini istemiyorum
Etiketlemişsin benden önce aksi düşünülemezdiZaten ilgilenmıyorum sen ilgimi çekmeye caliştin
Kullanmıyorum ne zamandır da evladım sonra diyor "dedem oralı değil"Durumun vahametini belirtmek için yaptım
@dreamy
Allah farzlarını yerine geitren kullarına bişy yapmaz senin gibi imansızlra yaparBilmiyorum sana sormalı napardın
Allah çarpmıyor mu seni![]()
@serhatt cekil yolumdan cennete gitcemEtiketlemişsin benden önce aksi düşünülemezdiGünahını almışım
![]()
Teesüf ederim, benimle anılmak bir onurdurDaha önce de kütük, yer cücesi falan oldum daha değişik deyimlerin söylenmesini istemiyorum![]()
Ortalık yerde konuşamam öyle şeyleri sıkıntı sende değil yani üstüne alınma.Ne mahremi be sanki mahremlik soru sorduk![]()
Yatsıyı kıl git lak lak yapmaAllah farzlarını yerine geitren kullarına bişy yapmaz senin gibi imansızlra yapar![]()
Aaa burası ortalık yer mi yabancı mı varOrtalık yerde konuşamam öyle şeyleri sıkıntı sende değil yani üstüne alınma.![]()
Hayatım senin günahların al al bitmez o kadar çok ki
ohohoo kıldım bileYatsıyı kıl git lak lak yapma![]()
Evladım uyma bu farzını yerine getiren şeytanaOrtalık yerde konuşamam öyle şeyleri sıkıntı sende değil yani üstüne alınma.![]()
Cennet DEDELERİN ayakları altındadır bu sözü daha önce duymadın mı ?
Senin şeytan oldugunu değiştirmiyor. İlk şeytan secde etmediği için kovulmuştuohohoo kıldım bile![]()
Evladım uyma bu farzını yerine getiren şeytana@serhatt