Hep birlikte yaptık bunu.Aaa evet ona bende cesaret edemedim zaten
Bu arada programın forumu baya hareketlendirmiş cnm güzel döndün sahalara
Hep birlikte yaptık bunu.Aaa evet ona bende cesaret edemedim zaten
Bu arada programın forumu baya hareketlendirmiş cnm güzel döndün sahalara
Bir kısmıydı o@xemrexxx niye ilginç dedin resmini göstermiştin burda
Senin programlar hem ölçülü gidiyor yanı öyle büyük olaylar olmuyor cnm ölçülü ve güzel götürüyorsunHep birlikte yaptık bunu.
Koladan boşuna nefret etmiyormuşum
nasıl sardıysan öyle kurtar şimdi beni bu beladan ? ? ?Senin başına saran bendim zaten
Abartma artık..@mrt-06 koca bul bana acil
İnşallah hep de böyle gider ablam.Senin programlar hem ölçülü gidiyor yanı öyle büyük olaylar olmuyor cnm ölçülü ve güzel götürüyorsun
@Maskeli Fedai Farklıdır dedik o ünlü olunca burnundan kıl aldırmayanlardan olmaz dedik ama işte insan evladı çiğ süt içmiş derler @mrt-06pabucumun popüleri
@xemrexxx e bişi diyen olmadı sanırım yoksa beyaz saçlı moruk kadın , Arap kadın , Şişko kadın sevdiği kadın kategorisiyle birlikte konuya saldırırdı @Harunnn60 @serhattİnşallah hep de böyle gider ablam.
Bir kısmıydı o
ay hepsinden beter çıktı be@Maskeli Fedai Farklıdır dedik o ünlü olunca burnundan kıl aldırmayanlardan olmaz dedik ama işte insan evladı çiğ süt içmiş derler @mrt-06
IYYY EKSİK OLSUN@xemrexxx e bişi diyen olmadı sanırım yoksa beyaz saçlı moruk kadın , Arap kadın , Şişko kadın sevdiği kadın kategorisiyle birlikte konuya saldırırdı @Harunnn60 @serhatt
Ruhu pis onun
Nasıl yani.Programın yeni haftalarında format değişikliği yapacağım duyurulur.
Kendin hakkında itiraflar mi yapicanProgramın yeni haftalarında format değişikliği yapacağım duyurulur.