Hep birlikte yaptık bunu.Aaa evet ona bende cesaret edemedim zaten![]()
![]()
Bu arada programın forumu baya hareketlendirmiş cnm güzel döndün sahalara![]()
![]()
![]()
Hep birlikte yaptık bunu.Aaa evet ona bende cesaret edemedim zaten![]()
![]()
Bu arada programın forumu baya hareketlendirmiş cnm güzel döndün sahalara![]()
![]()
![]()
Bir kısmıydı o@xemrexxx niye ilginç dedin resmini göstermiştin burda![]()
Senin programlar hem ölçülü gidiyor yanı öyle büyük olaylar olmuyor cnm ölçülü ve güzel götürüyorsunHep birlikte yaptık bunu.![]()
Koladan boşuna nefret etmiyormuşum
nasıl sardıysan öyle kurtar şimdi beni bu beladan ? ? ?Senin başına saran bendim zaten![]()
![]()
![]()
Abartma artık..@mrt-06 koca bul bana acil![]()
İnşallah hep de böyle gider ablam.Senin programlar hem ölçülü gidiyor yanı öyle büyük olaylar olmuyor cnm ölçülü ve güzel götürüyorsun![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai Farklıdır dedik o ünlü olunca burnundan kıl aldırmayanlardan olmaz dedik ama işte insan evladı çiğ süt içmiş derlerpabucumun popüleri![]()
@xemrexxx e bişi diyen olmadı sanırım yoksa beyaz saçlı moruk kadın , Arap kadın , Şişko kadın sevdiği kadın kategorisiyle birlikte konuya saldırırdıİnşallah hep de böyle gider ablam.![]()
ay hepsinden beter çıktı be@Maskeli Fedai Farklıdır dedik o ünlü olunca burnundan kıl aldırmayanlardan olmaz dedik ama işte insan evladı çiğ süt içmiş derler![]()
![]()
@mrt-06
IYYY EKSİK OLSUN@xemrexxx e bişi diyen olmadı sanırım yoksa beyaz saçlı moruk kadın , Arap kadın , Şişko kadın sevdiği kadın kategorisiyle birlikte konuya saldırırdı![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Ruhu pis onun
Nasıl yani.Programın yeni haftalarında format değişikliği yapacağım duyurulur.![]()
Kendin hakkında itiraflar mi yapicanProgramın yeni haftalarında format değişikliği yapacağım duyurulur.![]()