Dizi baya iyi ilerliyor, baya toparlandı eskisine göre. Senarist iyi olduğu için sıkıntı yok.
EDHO ne yapıyordu peki?
Dizi baya iyi ilerliyor, baya toparlandı eskisine göre. Senarist iyi olduğu için sıkıntı yok.
Eşkiyada biterse ecünnü dizilerinemi bırakacaz ortalığıDizi baya iyi ilerliyor, baya toparlandı eskisine göre. Senarist iyi olduğu için sıkıntı yok.
EDHO ne yapıyordu peki?![]()
Artık reyting uğruna 100 sezon boyunca devam ettirebilirsiniz siz. Açgözlüler sizi.Eşkiyada biterse ecünnü dizilerinemi bırakacaz ortalığı![]()
Zten Kimse Bilmezle ne olacak onun endişesi içindeyimArtık reyting uğruna 100 sezon boyunca devam ettirebilirsiniz siz. Açgözlüler sizi.![]()
Yok daha çok kavgalılar.Aşk yaşıyorlar mı bari?![]()
Ne sokacağım be yönetimden biri olarak üyeleri bilgilendirme yetkimi kullanıyorum.Ay bişeye de burnunu sokma![]()
1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash
Kim ile kimin sahnesini merak ediyorsunuz? Engin ve Çağatayın bir sedye sahnesi kiİkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artık@serhatt da şey sahne var mı diye bakar
@Forumdash
Bide bana kızıyordun biraktim diyeDüzelmezse bırakırım![]()
Benim seveceğim türde miKim ile kimin sahnesini merak ediyorsunuz? Engin ve Çağatayın bir sedye sahnesi ki@serhatt için gidecek
![]()
Senden öyle bişey isteyen yokYok daha çok kavgalılar.
Ne sokacağım be yönetimden biri olarak üyeleri bilgilendirme yetkimi kullanıyorum.![]()
Hazar'la Engin'i sordum.Kim ile kimin sahnesini merak ediyorsunuz? Engin ve Çağatayın bir sedye sahnesi ki@serhatt için gidecek
![]()
Hala kızıyorumBide bana kızıyordun biraktim diye![]()
Ben izlemedim @Forumdash diyor birde övünerek size öneriyorYok artık, birde çırılçıplak gösteriliyorlardı de tam olsun.![]()
Hazar'la Ayça'nın sahnesi olsa daha, mantıklı olurdu.
İkinci sezonu izleme hevesim kayboldu sağolsun @Forumdash abicim onlamı uğraşıcam diyordumHazar'la Ayça'nın sahnesi olsa daha, mantıklı olurdu.![]()