Gizli bişi var diye aklıma kurt düşürme ayoll 😱😱😱Bizde de acıklasalar yer yerinden oynarBöyle kalsınlar boşver
![]()
Gizli bişi var diye aklıma kurt düşürme ayoll 😱😱😱Bizde de acıklasalar yer yerinden oynarBöyle kalsınlar boşver
![]()
Niye @xemrexxx in MY'sinde oynayan birisi internetten taniştiği herifle karakolluk olmuş filan afdsgadhsajfksaGizli bişi var diye aklıma kurt düşürme ayoll 😱😱😱
Tövbe estafurullahNiye @xemrexxx in MY'sinde oynayan birisi internetten taniştiği herifle karakolluk olmuş filan afdsgadhsajfksaKendisi anlatsın yani. Araba filan diyince aklıma geldi
![]()
Niye @xemrexxx in MY'sinde oynayan birisi internetten taniştiği herifle karakolluk olmuş filan afdsgadhsajfksaKendisi anlatsın yani. Araba filan diyince aklıma geldi
![]()
o kim gııııı
Kış ayına kalmadan yazın da açılabilirim, her şey benim kafamın içindeki gelişmelere ve isteklere bağlı.
4.68'den 3.40'a belki tatile gitmiş olabilirlerAynısını Canevim dizisi için de battı dizi çöktü . Bu kesin bir çözüm değil demek ki .
Biraz çekirdek çitle rahatlarsınKış ayına kalmadan yazın da açılabilirim, her şey benim kafamın içindeki gelişmelere ve isteklere bağlı.![]()
yokk gııı anlamadım cidden ya da hatırlamadım
yaşlı kurt işte
yokk gııı anlamadım cidden ya da hatırlamadım![]()
Kim diyor cıkaramadı zaaryaşlı kurt işte![]()
MY de ne zaman oynadı o @xemrexxx 😱😱😱Kim diyor cıkaramadı zaar
Sıfır Br'deki oğlan Cukura katılacak haberi çıktıgı zaman fotolarını paylaşmadın mı![]()
Yooooo ben öteki konu sandım karişti
Hatırlamıyorum bileYooooo ben öteki konu sandım kariştiMY olayı kaç saat öncesinin konusuydu. Ben öbür konuda paylaşilan videodaki oğlanı diyorum
Bu herif ile ilgili bi olay anlatmişti @xemrexxx tee fi tarihinde
![]()