Animede iyidir ama yabancı diziye @MEnes de çekelim destere geldinde @Maskeli Fedai çektimiz gibiYabancı dizi de izlemiyor adam, sadece bunları izliyor
Animede iyidir ama yabancı diziye @MEnes de çekelim destere geldinde @Maskeli Fedai çektimiz gibiYabancı dizi de izlemiyor adam, sadece bunları izliyor
O kadar büyük fanıyım ki ilk ben izledim @MasacRE@Forumdash Büyük fanı
Ev yerine hep orda görüyorum onuEn son baktiğimda restarasyon yaptirip restuarnt yapmişti. Şimdi ev mi yapmiş
Evde mi duruyor arabada yatıp kalkıyor galiba Hemde şöförü ve yanındaki adamlarla😱Ev yerine hep orda görüyorum onu
İzleyeceğim de işte... Ne zaman nerede olur bilemiyorum, bu ara manga ve animelere sardım yine iyice.Yoldaşıma bu uyduruk dizini tavsiye edeceğine Dark konusunda baskı yapalım Hala Dark izlemiyor olman büyük kayıp yoldaşım, iki sezon hazır duruyor. Bir an önce izlemelisin, şiddetle tavsiye ediyorum onu biraz animelerden başını kaldır artık
Hayırlısı be...Yabancı dizi izlesin madem türklerden oda şikayetçi @MEnes
Uçağı ev olarak kullanıyor sanırım oyüzden pilotya adam Ve evet adamalrıyla ayrılmıyorEvde mi duruyor arabada yatıp kalkıyor galiba Hemde şöförü ve yanındaki adamlarla😱
@MasacRE İle sayende bir konuda anlaştık fok gelince seni yabancı dizilere baslatıyoruz @Maskeli Fedai o günden beridir mutluHayırlısı be...
Çok yabancı dizi izlerdim eskiden ama bu sıralar yine Japon kültürüne sardım baya.Animede iyidir ama yabancı diziye @MEnes de çekelim destere geldinde @Maskeli Fedai çektimiz gibi
Bırak bacım bırak Hayır yok o heriften sanaUçağı ev olarak kullanıyor sanırım oyüzden pilotya adam Ve evet adamalrıyla ayrılmıyor
Bakalım fok gelir mi bilemiyoruz bu durumu...@MasacRE İle sayende bir konuda anlaştık fok gelince seni yabancı dizilere baslatıyoruz @Maskeli Fedai o günden beridir mutlu
İzledim dediğini hatırlıyorum sadece ama izlerken kimse görmüyordu forum efsanesi gibiydi bu olayÇok yabancı dizi izlerdim eskiden ama bu sıralar yine Japon kültürüne sardım baya.
Onun forum ayları yaklaştı Eylülden itibaren her an hortlayabilir karsında görünce korkmamak için hazırlıklı bekleBakalım fok gelir mi bilemiyoruz bu durumu...
Üniversitede boş zamanım çok fazlaydı acımadan izliyordum, şu son 2 yıldır baya az sayıda izliyorum.İzledim dediğini hatırlıyorum sadece ama izlerken kimse görmüyordu forum efsanesi gibiydi bu olay
Her sevdiğim erkek şey çıkmasına şaşırmıyorum ama o yabancılarda oluyor AllahtanBırak bacım bırak Hayır yok o heriften sana
Bizde de acıklasalar yer yerinden oynar Böyle kalsınlar boşverHer sevdiğim erkek şey çıkmasına şaşırmıyorum ama o yabancılarda oluyor Allahtan
Seni tekrardan bu kış ayında açarız @MasacREÜniversitede boş zamanım çok fazlaydı acımadan izliyordum, şu son 2 yıldır baya az sayıda izliyorum.