Seni de yarışmanı da rezil etmek çok zevkli oluyor, sonuna kadar boykotKes sesini paçoz yaratık.ss
Seni de yarışmanı da rezil etmek çok zevkli oluyor, sonuna kadar boykotKes sesini paçoz yaratık.ss
Senin iki sözünle rezil olacak bir yarışma değil çok şükür.Seni de yarışmanı da rezil etmek çok zevkli oluyor, sonuna kadar boykot![]()
Değil, değil seviyorum yarışmanıSenin iki sözünle rezil olacak bir yarışma değil çok şükür.![]()
@Aserat bu programı yayından kaldır![]()
Açıkçası bu muhabbet beni fazlasıyla baydığı için olmamıştan başka bir ihtimal düşünemiyorum zaten adaşım. Bir de önceden de hiç hoş karşılaşmadığım yarışmayı geri getirmişler. Tüylerim yine yeniden ürperdi...
Emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş![]()
Çekemeyen çok hayatım boşver![]()
Serhatsız parlak avı mı olur![]()
Belli olmazBiz tedbirli dolaşalımda üzerine kahve dökelim
![]()
Seni de yarışmanı da rezil etmek çok zevkli oluyor, sonuna kadar boykot![]()
kız bu haftaki bölüme safoz çiğdeme kurduğum tuzak damga vurduSenin iki sözünle rezil olacak bir yarışma değil çok şükür.![]()
Reklam için ne kadar aldın, söyle bakalım? @Aserat bu sezon iyi çalışıyor.kız bu haftaki bölüme safoz çiğdeme kurduğum tuzak damga vurdubölümün başında hogathayı kandıracak bir sıralama yaptım dedim buna rağmen bölüm sonunda tuzağa düştü safoz
bu haftaki bölüm çok eğlenceli
![]()
![]()
![]()
@cookies @dreamy @turkuazz @MasacRE @DarkLegenD @ozmoturk
neyse ben konuşurken bu müzik çalsın kaknem eray
kız bu haftaki bölüme safoz çiğdeme kurduğum tuzak damga vurdubölümün başında hogathayı kandıracak bir sıralama yaptım dedim buna rağmen bölüm sonunda tuzağa düştü safoz
![]()
![]()
![]()
İsim verme.Neyse işe yaradı tanıştırdı beni Matthew ilen.![]()
kız bu haftaki bölüme safoz çiğdeme kurduğum tuzak damga vurdubölümün başında hogathayı kandıracak bir sıralama yaptım dedim buna rağmen bölüm sonunda tuzağa düştü safoz
![]()
![]()
![]()
Hep ben mi reklam yapacağım bak isteyince siz de çok güzel yapıyorsunuz.Hayellerimle oynadı![]()
![]()
Söz deki sevdiği oğlana Hanzo diyip sonuncu yaptırdım diye intikam almaya gelmiş 😱😱😱 @serhatt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
İsmi yazmıyor ki sadece tuzağa düşürdüm diye kendisini övmüş iki saat.Asıl Emre vermiş be.![]()
Beter olHayellerimle oynadı![]()
![]()
Söz deki sevdiği oğlana Hanzo diyip sonuncu yaptırdım diye intikam almaya gelmiş 😱😱😱 @serhatt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
İsmi yazmıyor ki sadece tuzağa düşürdüm diye kendisini övmüş iki saat.![]()
Ben sadece gerçeklerin tarafındayım.Tarafını seç yetti artık.![]()
Ben sadece gerçeklerin tarafındayım.![]()
Aaa görecez
Hayellerimle oynadı![]()
![]()
Neyse işe yaradı tanıştırdı beni Matthew ilen.![]()
serhat olsa o da tuzağa düşerdi oğlanların bir yerlerine bakmaktanBeter ol![]()
@serhatt da seviyordu o hanzoyu sana katılabilir ama tuzaktakı oğlanı görünce benim tarafımada geçebilir gerçi benim sevdiklerimi sevmiyor oserhat olsa o da tuzağa düşerdi oğlanların bir yerlerine bakmaktan![]()