Emre tosbağasını alıp seni almamak da ne bileyim
Ben de valla giriyorum arada foruma falan ama biliyorsun wp ve instada her daim varım
Parlaklari en iyi ben bilirim koleksiyonum dillere destandır @Forumdash ile @Çiğdem iyi bilir
Emre tosbağasını alıp seni almamak da ne bileyim
Ben de valla giriyorum arada foruma falan ama biliyorsun wp ve instada her daim varım
Parlaklari en iyi ben bilirim koleksiyonum dillere destandır @Forumdash ile @Çiğdem iyi bilir
Artık nasıl çekemiyorsa beni Tabi sizinle de buluşuyorum ya çatlıyor tüm forumAyy boşver sen o gereksiz itiraf yapanları
Hoştttt sen git kavun karpuz seç pazardanParlaklari en iyi ben bilirim koleksiyonum dillere destandır @Forumdash ile @Çiğdem iyi bilir
Sana iş buldumHoştttt sen git kavun karpuz seç pazardan
Koleksiyonun batsın yer cücesi seniParlaklari en iyi ben bilirim koleksiyonum dillere destandır @Forumdash ile @Çiğdem iyi bilir
Çekemeyen çok hayatım boşverArtık nasıl çekemiyorsa beni Tabi sizinle de buluşuyorum ya çatlıyor tüm forum
Koleksiyonun batsın yer cücesi seni
Tam kendine göre birini bulmuşsun
Hangi BurakBurak varken Furkan kim ya Gerçi Furkan da taş gibi @serhatt
Senin sedefe alicaz Özge Ulusoy dan nesi eksikTam kendine göre birini bulmuşsun
İğrenç fantezilerini başkasına sakla edepsiz 🙄Senin sedefe alicaz Özge Ulusoy dan nesi eksik
Dur sana özelden neden yok anlatayım bilmeden atıp tutuyorsun.Emre tosbağasını alıp seni almamak da ne bileyim
BekliyorumDur sana özelden neden yok anlatayım bilmeden atıp tutuyorsun.
@xemrexxx in kulağını çekiyorsun
Hepsi grubu muyuz kız biz