Zevksiz olmadığını mı göstermeye çalışıyonAcilen adayların arasına Engin Öztürk'ü almalı.
Aslan gibi adam gücü kuvveti yerinde taş gibi
Evcil hayvan niyetine evine alıp beslesin o zaman.Özellikle o hanzoyu 1.yapamadı diye cıngar çıkarmıştı @xemrexxx
Yarınkı programda @xemrexxx seçti bakarsınEvcil hayvan niyetine evine alıp beslesin o zaman.
Sus yoksa birdaha konularını beğenip yorum yapmam. @Çiğdem
kız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ssYarınkı programda @xemrexxx seçti bakarsın
Yine hangi tuhaf dizileri izliyorsun @kerem @Harunnn60 @Forumdashkız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ss
outfit güzel sadece @xBUGRAx Çıkar üstünü tam bir Hanzo eseri
Kimi susturuyorsun be sunucuyla doğru konuş.Sus yoksa birdaha konularını beğenip yorum yapmam. @Çiğdem
zibidi sana benzer kokuşmuş
Öyle üzüldüm ki anlatamam... Ne büyük bir dert.. @Çiğdemkız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ss