Senin Ka parlakci değilimNe Penny’si bee Perry. xemrexxx yanlış yazmış. Nasıl izliyorsa diziyi sonradan düzeltme zahmetin de bile bulunmamış
Senin Ka parlakci değilimNe Penny’si bee Perry. xemrexxx yanlış yazmış. Nasıl izliyorsa diziyi sonradan düzeltme zahmetin de bile bulunmamış
Sen milletin yanlışını düzelteceğine kendine bak o -de ekinin hali ne öyle.Ne Penny’si bee Perry. xemrexxx yanlış yazmış. Nasıl izliyorsa diziyi sonradan düzeltme zahmetin de bile bulunmamış
Nicole mu diyor hee diyor. Bi de "hangi film gııı" diyor @xemrexxxNe Penny’si bee Perry. xemrexxx yanlış yazmış. Nasıl izliyorsa diziyi sonradan düzeltme zahmetin de bile bulunmamış
Senin Ka parlakci değilim
@Forumdash dedem benim yanımda asılsız iftiralarınla bana zarar veremezsin.
Sen de Türkçe hocası kesildin be başımıza.Sen milletin yanlışını düzelteceğine kendine bak o -de ekinin hali ne öyle.
nereden izliyon gııı link ver .ss2x6
İzlemekten en zevk aldığım dizilerden biri olduğunu yine gösterdi, finale hazırlık olarak biraz sıkıcıydı ama asıl olayları son bölüme saklamışlar tabii ki.
Bonnie’nin geçmişine ışık tutuldu rahatladım. Önceden bunun sinyalini vermişlerdi, sonunda karakterin ağzından da duyabildik. Açık vermeye en yakın ismi Bonnie sanıyordum ama bu bölümde Madeline, evliliği için gerçekleri anlatacağını göstererek ondan pek de farkının olmadığını kanıtladı...
Celeste ve çocuklarının akıbeti de bilinmezliğini korumaya devam ediyor. Son anda avukat olarak kendi kendini savunmak istediğini söyledi bakalım Celeste & Mary Louis savaşı nasıl sonuçlanacak? Bence Celeste, Perry’yi kullanarak sorgulayacak kayınvalidesini.
Şu Ed ne iş ya. İntikam için Madeline’in aldattığı erkeğin eşiyle yatacak galiba.
Bölümleri izliyor musun? Büyük ihtimal büyük finali izleyeceğiz pazartesi günü. @xemrexxx
Torrent’ten izliyorum son bölüm cidden hiçbir yerde yoktu.nereden izliyon gııı link ver .ss
Neyse izledim Madeline soyleyecek Gibi bonnieden önceTorrent’ten izliyorum son bölüm cidden hiçbir yerde yoktu.
Niye spoiler verdin izlemeyenler vardır yorumda da yazmıştım dediğini. Son bölümü aynı gün izleyelim pazartesi günü.Neyse izledim Madeline soyleyecek Gibi bonnieden önce
Kiz izledin mi noldu link ver öyle uyuşuk uyuşuk durma .ssNiye spoiler verdin izlemeyenler vardır yorumda da yazmıştım dediğini. Son bölümü aynı gün izleyelim pazartesi günü.
Bulamadım torrente kaldık yine güya bugün izleyecektim. Sende durumlar nasıl?Kiz izledin mi noldu link ver öyle uyuşuk uyuşuk durma .ss
Youtubeden son sahneye baktım ben şok 😱Bulamadım torrente kaldık yine güya bugün izleyecektim. Sende durumlar nasıl?
Spoilersız açıklarsan kan çıkar.Youtubeden son sahneye baktım ben şok 😱
3. Reese Witherspoon - 35 milyon dolar (yaklaşık 203 milyon TL)
4. Nicole Kidman - 34 milyon dolar (yaklaşık 198 milyon TL)
Bizim kızlar geçen yıl ne para kazanmışlardır be. HBO bunlara çalışıyor sadece sanırım
Yönetmen değişikliğine gidilmişti ondan öyle hissetmişsindir. 6.5 çok az yine de.2x2 izlendi.
Biraz sıkıldım doğrusu. Hikayede bi eksik var oda merak unsuru. Bi şey merak etmiyorum artık ve görseller eskisi kadar hoş değil. O muhteşem Monterey şaşası yok görsellerde.
Ronata'nın hikayesi hiç ilgimi çekmedi doğrusu. Yani kocasını sevmiyorum yoksa Ronata at suratlısı çöl güzel oynadı baya hoşuma gitti sahneleri ama bi şey eksikti. Senaryosu kurgusu bi garipti o hikayenin.
Caleste ve Jane hikayeleri birleşti ama en önemli olay tüm bölün geri planda kalan Madeline'de oldu. Ed haklı olarak terk etti.
Maddy koşsun dursun bakalım şimdi..
Bonnie'nin hikayesi ne kadar sıkıcılık kazandı. Artık şu tripleri bitsin. Ölmesi gerekenler öldü.
Annesi laf arasında yine ne yaptın dedi. Bu kızın geçmişinde var bir şey.
Mary teyzemiz yine ortalığı karıştırdı. Bu kadından nefret ettim iyice. Madeline ile olan sahneleri şahane hala yalnız.
6.5/10