Sen iyice azdın
Jensen söz konusu olunca akan sular durursizi teneşir paklar artık
Sen iyice azdın
Jensen söz konusu olunca akan sular durursizi teneşir paklar artık
sizi teneşir paklar artık
Jensen söz konusu olunca akan sular durur
Modumda değildim belki ondan bana öyle gelmiş olabilir.renata harikaydı kız nesi sıkıcı
@Aserat gibi kaknem biriydi ilk sezon bu sezon açıldı @serhatt @Forumdash @Çiğdem
Dizitime sitesi yüklüyor bölümleri bu aradaModumda değildim belki ondan bana öyle gelmiş olabilir.
Evet ben de oradan izliyorum Allah razı olsun adminden.Dizitime sitesi yüklüyor bölümleri bu arada
Penny nin her yeri gözüktü geçen sene @Çiğdem ler ve @serhatt bayram etti yeterlidir bence2x3
Çok iyiydi ilk sezon tadı aldım.
Renata’nın kızına yine bir şeyler oldu. Isırık var mı kontrol edin demesi güldürdü.
Mary Louis’in araştırmaları sürüyor yakında gerçekleri açığa çıkaracak ama ne zaman. Jane’e dedikleri çok bencilceydi oğlunun yaptıkarını hala kabullenememiş, inanmak istemiyor.
Cinsel içerikli sahne de yok bu sezon sanırım Perry olmadığı için @xemrexxx
9/10
İzle gör adamın bamyasina bayıldı tüm sapıklarHayır kız hiç görmedim hani
Hiç uğraşamamİzle gör adamın bamyasina bayıldı tüm sapıklar
Alsınlar başlarına çalsınlar@Çiğdem le @Forumdash da resmi vardır
Sen de bir yanlarına calarsin benceAlsınlar başlarına çalsınlar
Penny dediğiniz Nicole mu? O tarih oldu bee en iyi zamanı EWS'di @dreamy@Çiğdem le @Forumdash da resmi vardır
Sünnetsizleri tercih etmiyorumSen de bir yanlarına calarsin bence
O ne giiiiiPenny dediğiniz Nicole mu? O tarih oldu bee en iyi zamanı EWS'di @dreamy
Yokmuydu illulu filmi oO ne giiiii
Kimden bahsettiğini bile bilmiyorum bee@Çiğdem le @Forumdash da resmi vardır
pis algıcıKimden bahsettiğini bile bilmiyorum bee
Yine bizim üzerimizden kendi heriflerini söylüyor @Forumdash @serhatt
Ne Penny’si bee Perry. xemrexxx yanlış yazmış. Nasıl izliyorsa diziyi sonradan düzeltme zahmetin de bile bulunmamışPenny dediğiniz Nicole mu? O tarih oldu bee en iyi zamanı EWS'di @dreamy