Tutuk başladı sezona hadi hayırlısıHala izlemedim inşallah The 100 ile birlikte başlarım yakın zamanda. Nasıldı?
Tutuk başladı sezona hadi hayırlısıHala izlemedim inşallah The 100 ile birlikte başlarım yakın zamanda. Nasıldı?
Jeneriği ne hale getirmişler öyle. ?Tutuk başladı sezona hadi hayırlısı
Ben daha izlemedim ilk sezondaki jeneriği bozmuşlarsa benim için mini dizi olarak kalır. Dizinin en iyi tarafı orasıydı.Jeneriği ne hale getirmişler öyle. ?
Bu yeni hali.Ben daha izlemedim ilk sezondaki jeneriği bozmuşlarsa benim için mini dizi olarak kalır. Dizinin en iyi tarafı orasıydı.
Ben müzik toptan değişti sandım meğer sadece yeni düzenlemeymiş. Kötü olsaydı diziyi bırakmak için bahane bulacaktım ama iyi yine.Bu yeni hali.
Abartıyormuşum gibi görünebilir ama ben bu şarkının orijinalini fark ettiğimden beri dinliyorum diziden bağımsız olarak. Ruhuna yakışmamış tam ritim yükselecek diyorum ama hayal kırıklığı yaşıyorum.Ben müzik toptan değişti sandım meğer sadece yeni düzenlemeymiş. Kötü olsaydı diziyi bırakmak için bahane bulacaktım ama iyi yine.
Neyse dizinin azılı savunucusu @xemrexxx bile tutuk başladı falan demiş bir bayık sezonu daha kaldıramam. Bırakma bahanem o olsun bari.Abartıyormuşum gibi görünebilir ama ben bu şarkının orijinalini fark ettiğimden beri dinliyorum diziden bağımsız olarak. Ruhuna yakışmamış tam ritim yükselecek diyorum ama hayal kırıklığı yaşıyorum.
Get the hell out of here.ssNeyse dizinin azılı savunucusu @xemrexxx bile tutuk başladı falan demiş bir bayık sezonu daha kaldıramam. Bırakma bahanem o olsun bari.
Bayık değildi bir kere ilk sezon. Ama ikinci sezon bayık izlenimi verdi ilk bölümden, göreceğiz.Neyse dizinin azılı savunucusu @xemrexxx bile tutuk başladı falan demiş bir bayık sezonu daha kaldıramam. Bırakma bahanem o olsun bari.
kız nereden izliyon tüm sitelerden kaldırılmışBayık değildi bir kere ilk sezon. Ama ikinci sezon bayık izlenimi verdi ilk bölümden, göreceğiz.
Digiturk'ten ne bekliyordun pardon.kız nereden izliyon tüm sitelerden kaldırılmış
renata harikaydı kız nesi sıkıcı2x2
Bir sıkıcı bölüm daha.
Sonlara doğru Celeste - Jane - Perry gerçeği aydınlansa da onun dışında dişe dokunur bir şey olmadı. Madeline hem kızı tarafından hem de eşi tarafından sınanıyor kıyamam.
Cloe, o telefonu kullanmayı biliyor ama neyi söyleyip neyi söylememesi gerektiğini bilmiyor ilginç.
Bu senin ecünnü krıterine uymuyor daha çok @Harunnn60 a uyuyorrenata harikaydı kız nesi sıkıcı
@Aserat gibi kaknem biriydi ilk sezon bu sezon açıldı @serhatt @Forumdash @Çiğdem
IY İĞRENÇ!renata harikaydı kız nesi sıkıcı
@Aserat gibi kaknem biriydi ilk sezon bu sezon açıldı @serhatt @Forumdash @Çiğdem
Güzel Tokatı atana göre değişiyor demek @serhatt @Forumdash @mrt-06suratına bir tokadı hakettin
Ekli dosyayı görüntüle 68974
Sen iyice azdın
Sen iyice azdın
sizi teneşir paklar artık