Haftaya itiraf bekliyorum o zaman canımBu forumda ne kaoslar oldu bu az geldi insana![]()
Haftaya itiraf bekliyorum o zaman canımBu forumda ne kaoslar oldu bu az geldi insana![]()
Sağol ablam ankete de işaretle oyunu@mrt-06 ablacım emeğine sağlık eğlendim valla![]()
İtirafta sallayacak kadar kimseye bir şey dememişimdir ama seni mi kırcam en kaoslusundan, en yılan itirafları yaparımHaftaya itiraf bekliyorum o zaman canım![]()
Haddimi bilmeyeceğim siz bana haddimi bildirin beni mağdur edin lütfen. @sokak sanati @mrt-06Haddini bil, eski kavgacı dilimi ortaya çıkarıp herkesi tek tek gönderdiğim günlere dönmek istemiyorum... @mrt-06 almıyorsun spoilere, ben destekçinim.![]()
Evet itirafları forumun en yetkili kişisi @sokak sanati'na gönderdim öyle izin alarak açtım.@mrt-06 bu konuyu açarken izin aldın mı![]()
Sana adam kalmadı.İnsan beni de evlendirir forumdan bi parlakla![]()
Sen de bir kez olsun itiraf göndersen keşke.Emeğine sağlık @mrt-06 itiraflar konusunda bazı itiraflar çok anlamsız. @Dosi zaten açıklamıştı tatil konusunu o açıdan forumda yok.bazı tartışmaları tadında bırakmak daha iyi bilip anlamadan yargılamamak lazım.
@Sherlock ona çok fazla yüklenilmiş forumda çok fazla bulunmadım şu sıralar o açıdan konuyuda bilmiyorum.
İtiraf 5 en iyi itiraf aslında @Çiğdem- muazzam yazmışsın
@denizz19 ms ye katılma konusunda niye o kadar fazla onada yükleniliyor anlamış değilim.
İşin özü niye o kadar çok fazla kasıyoruz niye çok sinirliyiz, biraz daha rahat olun biraz daha anlayış şart. Şu hayatta değmiyor tartışmaya. Tartışmalar mutlaka çıkacaktır ama o tartışmaları sonradan azaltmayı hatta sonlandırmayı başarmak daha anlamlı.
Bu arada anket kısmında kuş tercihim![]()
Gece görüşü kamerası takarız.Yatak odasında ışıklar kapanınca nolacagi belli olmaz![]()
İtiraflar foruma renk getirdi, sesi soluğu çıkmayıp forumda görünmeyen arkadaşlar bir anda hortladı. Forum listesi epey kalabalık, dikkatimi çekti. Kaos sever bir forum.Haddimi bilmeyeceğim siz bana haddimi bildirin beni mağdur edin lütfen. @sokak sanati @mrt-06
Evet itirafları forumun en yetkili kişisi @sokak sanati'na gönderdim öyle izin alarak açtım.![]()
İtiraflar foruma renk getirdi, sesi soluğu çıkmayıp forumda görünmeyen arkadaşlar bir anda hortladı. Forum listesi epey kalabalık, dikkatimi çekti. Kaos sever bir forum.@mrt-06 @sokak sanati
Sen olSana adam kalmadı.![]()
Her hafta da görmek istemeyiz bu yüzleri, iki haftada bir olayın kokusu gittikten sonra kapatalım tezgahı.Her hafta yayınlanmalıHatta Beyaz ile Candan'ın yaptığı gibi bir atışmalı proje yapılmalı
![]()
Bunun 100.Bölümü olursa tebrik edermisin acaba @Yiğittİtiraflar foruma renk getirdi, sesi soluğu çıkmayıp forumda görünmeyen arkadaşlar bir anda hortladı. Forum listesi epey kalabalık, dikkatimi çekti. Kaos sever bir forum.@mrt-06 @sokak sanati
Yukarıda sırf şakasına kaos sevdiğimi belirttim diye bana mı gönderme yapıyorsun? Ben onu takılmak amacıyla yazdım Atacan’a. Ayrıca foruma da istediğim zaman gelirim ki bunu da üstüme aldım eskisi gibi çok girmediğim için ama ben 1 haftadır online’ım zaten. Umarım ben yanlış anlamışımdır.İtiraflar foruma renk getirdi, sesi soluğu çıkmayıp forumda görünmeyen arkadaşlar bir anda hortladı. Forum listesi epey kalabalık, dikkatimi çekti. Kaos sever bir forum.@mrt-06 @sokak sanati
Sana niye söyleyeyim Özgür, sen neden üzerine alınıyorsun? Kaos sevdiğini yazdığın mesajını bile görmedim. Genel olarak forum listesini kalabalık buldum diye yazdım, seninle ne problemim var ki gönderme yapayım? Neden öyle düşündün?Yukarıda sırf şakasına kaos sevdiğimi belirttim diye bana mı gönderme yapıyorsun? Ben onu takılmak amacıyla yazdım Atacan’a. Ayrıca foruma da istediğim zaman gelirim ki bunu da üstüme aldım eskisi gibi çok girmediğim için ama ben 1 haftadır online’ım zaten. Umarım ben yanlış anlamışımdır.![]()