Niye beee sen de istiyordun en son.Kan çıkar..
Niye beee sen de istiyordun en son.Kan çıkar..
Yarışmamız özlendi valla. Yeni sezonda bol kavgalı bol gerilimli geçer inşallah.Kaynanası olarak ben müsaade edecek miyim bakalım bir dur.
Daha erken başlasa iyi olurdu da neyse. İade-i ziyaretini bekliyorum bu arada.Yarışmamız özlendi valla. Yeni sezonda bol kavgalı bol gerilimli geçer inşallah.
Kaynanası olarak ben müsaade edecek miyim bakalım bir dur.
İkiniz de kara listeme girdiniz..Buğra gelin olur o çok istekli. Maskeli ise yağız delikanlımız...
Anam daha ne kaos istiyorsun daha ne olsunHayret eskisi gibi kaoslu itiraflar yok 😱
Onun yerine saçma itiraflar yapılmış bence özellikle @serhatt’la ilgili yapılan itiraf 1’i aşırı saçma buldum.
Sherlock olayını bilmiyorum niye çoğu itirafta o var
Eline sağlık canım @mrt-06
Üzdünn beni oysa ben senin iç sesini yansıtmıştım sadece...İkiniz de kara listeme girdiniz..
Yaz okulum var maalesef erken başlatamıyorum. Fizik 1-2 Mat 2 alıyorum işim çok.Daha erken başlasa iyi olurdu da neyse. İade-i ziyaretini bekliyorum bu arada.
Daha çok forumda olsan aslında foruma eski kaosu aman rengi gelirdi.Forumda olsam da olmasam da her türlü adım geçiyor unutulmamak güzel şey
MS'ye katılacağımı zaten söylemiştim ve evet forumun eski keyfi de eski havası da yok. Anlamı da yok. Ama bu katılmama engel değil.
Sokak sanatından izin alarak geliyormuşum kaçıncı level beyin çürümesi bu
Serhat'ımın ayağının kiri olamazsın o itirafı yazan kişi tahmin de ediyorum ama neyse
Köpek dedim Atacanım emeğine sağlık @mrt-06
Saçma sapan konuşmaÜzdünn beni oysa ben senin iç sesini yansıtmıştım sadece...
@Sherlock un maskesi düşmüş gerçi kütüksavar @Çiğdem operasyonu da olabilir bu
@serhatt ın nesi bnm yeni versiyonum edepsizler ağzınızı yırtarım anonim kalmayın gelin bakayım yüzüme söyleyin pisllllerrrrr itiraf 1 çok haklı @Forumdash
@Dosi ve @vadikızı na yapılan itirafları dikkate almıyorum
@denizz19 sen ne ara yenildin sokak şeysine tüüüüü totalliğinden utan be .ss
Bu forumda ne kaoslar oldu bu az geldi insanaAnam daha ne kaos istiyorsun daha ne olsun
Abi konuya girmeme izin var mı?Bir gün herkes benden izin isteyecek. İzin istemeden yükselmeye çalışanlar mundar olur biliyorsunuz mevzuyu
Bazılarınİn kendilerine bu forumun anahtarı verilmiş gibi davranmasına gelen yüksek tepkiyi şiddetle destekliyorum. Ozan bile üyeler ile bu şekilde konuşamazken, kendileri ne cüretle konuşuyordu anlamış değildim. İyi oldu. Bu tip insaları dışlayın toplumdan.😉
Abi konuya girmeme izin var mı?
Semt bizim zaten, varsa şekilleri bekleriz.Abi yok baba var. Hatta babuş falan de. Semt hesabı