Güldürdün attım zaten daha ne yapayım.beğeniye beğeni canım bu işler karşılıklı![]()
ÇATLA x2Iyyy ter koktu buralar![]()
Güldürdün attım zaten daha ne yapayım.beğeniye beğeni canım bu işler karşılıklı![]()
ÇATLA x2Iyyy ter koktu buralar![]()
Teşekkürler. 2-3 gece önce 10x10'u da okuyacaktın ama neyse.
Jenerik müziğimizi bile paylaştım
Siz ufak bir canlı yayın hatası için bana laf sokup dururken ben ilk bölümden sponsor bile buldum. Çatla.![]()
Ne kokuyor diyordum olayı çözdükIyyy ter koktu buralar![]()
Kaliteli programa kaliteli kadın, kaliteli sponsor geldi daha ne olsun.Ne kokuyor diyordum olayı çözdük![]()
![]()
![]()
Benimde dis atasım geldi ama dua et forumun tek dis atmayanı benim ne olursa olsun yoksa atardımKaliteli programa kaliteli kadın, kaliteli sponsor geldi daha ne olsun.![]()
Açıkçası bu muhabbet beni fazlasıyla baydığı için olmamıştan başka bir ihtimal düşünemiyorum zaten adaşım. Bir de önceden de hiç hoş karşılaşmadığım yarışmayı geri getirmişler. Tüylerim yine yeniden ürperdi...
Program sunucularının diss atması yasak.Benimde dis atasım geldi ama dua et forumun tek dis atmayanı benim ne olursa olsun yoksa atardım![]()
![]()
![]()
Beğeni at demiyoruz da insan Burcu'nun olduğu konuya bunu yapmaz. Yazık..Açıkçası bu muhabbet beni fazlasıyla baydığı için olmamıştan başka bir ihtimal düşünemiyorum zaten adaşım. Bir de önceden de hiç hoş karşılaşmadığım yarışmayı geri getirmişler. Tüylerim yine yeniden ürperdi...
Beğeni at demiyoruz da Burcu'nun olduğu bir konuya diss atamaz insan yazık..
Ben atamadım için benim yerimede atın ecünnüyeAçıkçası bu muhabbet beni fazlasıyla baydığı için olmamıştan başka bir ihtimal düşünemiyorum zaten adaşım. Bir de önceden de hiç hoş karşılaşmadığım yarışmayı geri getirmişler. Tüylerim yine yeniden ürperdi...
Burcu bile kurtaramaz bu yarışmayı ve içeriğini... Keşke buraya atıp ele avuca düşürmeseydin Burcu gibi bir güzelliği...Beğeni at demiyoruz da insan Burcu'nun olduğu konuya bunu yapmaz. Yazık..
Burcu bile kurtaramaz bu yarışmayı ve içeriğini... Keşke buraya atıp ele avuca düşürmeseydin Burcu gibi bir güzelliği...
Mihriban gibi gerçeklerin tarafındayım yoksa ne yapayım zirvedeymiş değilmiş. Çabuk düzelt şunu.Her Yerde Sen zirvede olamadı diye laf sokmuş.![]()
Senin dilin fazla uzadı ama.ss