en sonunda siz ikinizi evlendiricem artık geceleri yatakta pişti oynarsınız @Forumdash da bu nikah günü kalpten gider zaten bir taşla 3 kuş
en sonunda siz ikinizi evlendiricem artık geceleri yatakta pişti oynarsınız @Forumdash da bu nikah günü kalpten gider zaten bir taşla 3 kuş
Biz anca pijama partisi yaparız @Forumdash
amaç da o zaten siz iki edepsize ömür boyu cezaBiz anca pijama partisi yaparız @Forumdash
ayyy ne güzel olur bacımBiz anca pijama partisi yaparız @Forumdash
ayyy ne güzel olur bacım
@xemrexxx de tek başına otursun kıskansınamaç da o zaten siz iki edepsize ömür boyu ceza
aaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @vadikızı@xemrexxx de tek başına otursun kıskansın
Kız arkadaşım olarak diyorum bee @serhattaaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @vadikızı
Biliyoruz siz evlenirseniz doğuran Serhat olur o biyiklarinla sen doğuracak değilsinKız arkadaşım olarak diyorum bee @serhatt
gebersin geberesice@xemrexxx de tek başına otursun kıskansın
Sisterız biz algı yapma yırtarım ağzınıaaaa @serhatt ı bile nasıl hemen kocası olarak kabul etti 😱 😱 demek ki yaşadığı yokluk @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai ve @xBUGRAx in toplamından fazla @Forumdash @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @vadikızı
Allah öyle yaratmış napalım ayoll @serhattBiliyoruz siz evlenirseniz doğuran Serhat olur o biyiklarinla sen doğuracak değilsin
Ben baş edemiyorum sen onun hakkından gelirsin @xemrexxxSisterız biz algı yapma yırtarım ağzını
tam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt la böylece fok balığı üzüntüden gaz çıkarmaya baŞLayacak düğün salonunun kapısını kilitlerim hepiniz kokudan zehirlenip ölürsünüz @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @ozmoturkBen baş edemiyorum sen onun hakkından gelirsin @xemrexxx
Acundan kaçmış işte kepenkleri yakında indirir'Yemekteyiz'den ayrılıp yeni yemek formatı yapması? Bir sorun mu var demeden edemiyorum...
Aaa oda gelir düğünüme değilde Doğum günüme yetişmesini bekliyorumtam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt la böylece fok balığı üzüntüden gaz çıkarmaya baŞLayacak düğün salonunun kapısını kilitlerim hepiniz kokudan zehirlenip ölürsünüz @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @ozmoturk
o kendi tipsizliğine baksın önce
SEVE SEVEBen baş edemiyorum sen onun hakkından gelirsin @xemrexxx
tam desterenin geleceği güne düğününüzü hazırlıyorum @serhatt la böylece fok balığı üzüntüden gaz çıkarmaya baŞLayacak düğün salonunun kapısını kilitlerim hepiniz kokudan zehirlenip ölürsünüz @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @ozmoturk