Gerçekten destekliyorsan git malum konuya kalp at yoksa sevgine inanmam mümkün değil.
Gerçekten destekliyorsan git malum konuya kalp at yoksa sevgine inanmam mümkün değil![]()
kendi çıkarın için Ender'e olan sevgimi kullanmana izin vermemGerçekten destekliyorsan git malum konuya kalp at yoksa sevgine inanmam mümkün değil.![]()
Benim gibi önemli birinin senin peşinde olması şereftir senin içinForumda anlık olarak peşimizi bırakmayan 2 şey:
1) Senin konun.
2) @serhatt ve Mor Elma dizisinden paylaştığı görseller.![]()
O vasat oyunculuğuyla Şevval'i listeye aldığıma dua etmelisin.kendi çıkarın için Ender'e olan sevgimi kullanmana izin vermem![]()
vasat oyuncu görmek istiyorsan avatarına bakman yeterli olacaktırO vasat oyunculuğuyla Şevval'i listeye aldığıma dua etmelisin.![]()
YALAN HABEEEEER... O ayrılıklar 'hele SENARYO GEREĞİ' imkansız kardeşim. Dizinin şu durumunda im kan sız...Şimdi benim anlamadığım, TRT’de devam edecekse neden o kadar ayrılık yaşandı? Senaristlerin tercihi, hikayeleri bitti diyeceğim ama öyle bir şey de yok. Tek mantıklı fikir olarak, süresi 60 dakika civarlarına düşürülüp, geç saatte yayınlanmaya devam edecek olması geliyor. Bence ne olursa olsun dijitalde devam etmeli.
Hala inanmıyorum o habere o yüzden o minvalde yorum yapmayacağım.
Ben cevabımı verdim o ayrılıklar hakkında, daha fazla konuşmak istemiyorum.
Yok ben serhatt'a laf at diye şey etmiştim.Ben cevabımı verdim o ayrılıklar hakkında, daha fazla konuşmak istemiyorum.![]()
vasat oyuncu görmek istiyorsan avatarına bakman yeterli olacaktır![]()
İşte o da Fazilet'im demiş, yani Nazan Kesal'ın diziden ayrıldığı durum üzerinden mesaj yazmış.Yok ben serhatt'a laf at diye şey etmiştim.![]()
TV den devam etmesine ne diyorsun yine yayından kalktı kalkmadı tantanasıyla sürecekHala inanmıyorum o habere o yüzden o minvalde yorum yapmayacağım.![]()
Trt'de devam edecekse ve bütçe aynı bu şekilde devam edecekse o ayrılık haberlerinin doğruluğunu tartışmakta haklı olduğum ortaya çıkıyor. Ya da süresi 1 saate inerse ve Pt 2'de reyting önemsenmeyecek şekilde devam edecekse gayet makul olacaktır. Gerçi bana fark etmez 2 saat de olsa 1 saat de olsa her türlü efsane olduğu ve olacağı için herhangi bir problem yok. Benim tek derdim bu efsaneyi her hafta beklemek olacak. Trt'de olursa tek katkısı bölüm sayısı olacaktır. Bu da makul, dizi erken final yaptırılmadığı sürece.![]()
Bak ona da yukarıda şu mesajı yazmışım. Bi oku kızım şu mesajları bee.TV den devam etmesine ne diyorsun yine yayından kalktı kalkmadı tantanasıyla sürecek![]()
![]()
![]()
Bence yayından kalkacak kısa sürede böylece net şeyiylede uğraşmak zorunda kalmazlarBak ona da yukarıda şu mesajı yazmışım. Bi oku kızım şu mesajları bee.![]()
![]()
Valla detaylar belli olmadan buna cevap veremem.Bence yayından kalkacak kısa sürede böylece net şeyiylede uğraşmak zorunda kalmazlar![]()
![]()
![]()
Sanırım konuda başrol yazan oyuncularda bu kaçtı denilen oyuncular beyefendi falan galiba yok onlar değilmiValla detaylar belli olmadan buna cevap veremem.Trt'de devam etme kararı almışlarsa o reytginlere rağmen bir bildikleri vardır. Sanırım dizinin reytingini önemsemeden hikayelerini anlatmalarına izin verecekler gibi duruyor. Trt'de devam etmelerinin tek mantıklı açıklaması bu. Ya da 1 saate düşürülüp Pt 2'de yine reytingi önemsemeden devam ederler.
Ama erken final verilecekse hiç Trt'de devam etmezdi, o pek ihtimal dahilinde durmuyor.
![]()