Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Her zaman ki gibi süperim, sağol cnm
Sonunda defolup gitti liste katiliReaksiyonda @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat tebrikler ve güldürünün yanına beğenide eklenmesi süper olmuş böylece @xemrexxx listeyi ele geçirememiş çünkü onu beğenen yok![]()
![]()
@serhatt @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Yiğitt @Forumdash
I love U beybi
Keşke @xBUGRAx da baksa
Prenses Perfinya var diye
Tövbe bismillah bu ne ayoll 😱 😱 😱 @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @turkuazz @Forumdash @Billy Kane @xBUGRAxBu yeterli bir misilleme olacaktır benim için.Dinle bakalım.
Ben de bir iki gün önce fark etmiştim içine etmiş şarkının tam anlamıylaTövbe bismillah bu ne ayoll 😱 😱 😱 @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @turkuazz @Forumdash @Billy Kane @xBUGRAx
Şarkının bildiğin içine etmiş 😱😱😱
Yorum haklı ben kalpten gitmek üzereyim Mustimde arkamdan gelir 😱😱😱
![]()
Mustinin şarkılarını kim söylerse içine ediyor daha böyle çok vahim durumlar var aslında paylaştım yorum cuk oturmuşBen de bir iki gün önce fark etmiştim içine etmiş şarkının tam anlamıyla![]()
İki şarkı da kötü ama yeni versiyonu daha beter tabii.Mustinin şarkılarını kim söylerse içine ediyor daha böyle çok vahim durumlar var aslında paylaştım yorum cuk oturmuş
Birde veletlere çok yüklenmek istemiyorum herkesin kendi dönemi var diyorumda her duyduğun seside beğenme ayollŞu şarkıyı bile iyi diye savunmaya çalısanlar olmuş zaten bunlar yüzünden bu noktaya geldikya
Neyse kulağımı temizleyeyim![]()
![]()