3-9 Haziran | Fav10 Haftanın Üyeleri

@destere ile snn izledigin bir dizide Felix diye biri vardı :X Serhat aynı o ':A
yalan söylemek bedava kim inanır ona :A
Aaa evet benziyor gerçekten 😱 😱 😱 @mrt-06 @Forumdash
6a01348361f24a970c017c38834d35970b-320wi

Boş muhabbet yapmadan 11 mesaj yazmışım çok iyi :A
16 mesaj yazmışım bu yükseltmiyim böyle devam ederim artk :A
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski:A @destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor:A
kız ben neremi açıyom 😱
Yok açmadım ablam. :A
Aaa sankı gördüm gibi geldi bana ama belki yazdın mesajlardan sen açtın sanmısımdır :F Ama şikayetin gözüme çarpmadı cnm oda yok :A :A :A

Sana torpil yaptığımı anlamasınlar :A :A :A @xemrexxx
kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx

ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep (b)

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx

ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep (b)
@destere Son Peygambermiş 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06

Neyse benim gelmemle tövbe edip foka dönüşmesi gerçek benliği iyi olmuş bir sincap eli deymiş :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking