kız ben neremi açıyom 😱@serhatt Gibi başka yerlerini mi açiyon sen de
? ?Bak destere ile babasının resmini buldum sene 1995 Ekli dosyayı görüntüle 68578
Çok yaşlı olurlarsa @Çiğdem le @destere üreme yapamaz ve çocuklarının adını @Harunnn60 koyamazŞimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski @destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski @destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
O tarihi eseri babasına uygulamıs sonucta desterede büyüyünce öyle olacaktır
Senin bir sürü fotonu paylaşıyor serhat diye @xemrexxxkız ben neremi açıyom 😱
Yok açmadım ablam.Ben geldikten sonra sende bir görünmeye baslamıstın cnm forumda sankı 2 tane konu açtın diye hatırlıyorum
Aaa sankı gördüm gibi geldi bana ama belki yazdın mesajlardan sen açtın sanmısımdır Ama şikayetin gözüme çarpmadı cnm oda yokYok açmadım ablam.
yalan söylemek bedava kim inanır onaSenin bir sürü fotonu paylaşıyor serhat diye @xemrexxx
@destere ile snn izledigin bir dizide Felix diye biri vardı Serhat aynı o '
Aaa evet benziyor gerçekten 😱 😱 😱 @mrt-06 @Forumdashyalan söylemek bedava kim inanır ona
Boş muhabbet yapmadan 11 mesaj yazmışım çok iyi
16 mesaj yazmışım bu yükseltmiyim böyle devam ederim artk
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski @destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
kız ben neremi açıyom 😱
Yok açmadım ablam.
kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAxAaa sankı gördüm gibi geldi bana ama belki yazdın mesajlardan sen açtın sanmısımdır Ama şikayetin gözüme çarpmadı cnm oda yok
Sana torpil yaptığımı anlamasınlar @xemrexxx
Ne demek hatırlamıyorum, hepsiyle kavgalıydınkız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep
😱 ne hafıza buNe demek hatırlamıyorum, hepsiyle kavgalıydın
Hafızama çokça güvenirim, hatırlıyorum o olaylı eğlenceli günleri.😱 ne hafıza bu
Sen komple değişmişsin mesela.kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep
sen o videodan 4.5 yıl sonra üye oldun ne biliyonSen komple değişmişsin mesela.
@destere Son Peygambermiş 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
Yok artık @xemrexxin video@destere Son Peygambermiş 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06
Neyse benim gelmemle tövbe edip foka dönüşmesi gerçek benliği iyi olmuş bir sincap eli deymiş