Arjantin Sampaoli hocamı kovmuştu değil mi yoldaşım, müthiş teknik direktördü oLo Celso büyük topçu olacak...
Çooook müthişti ne demezsin...Arjantin Sampaoli hocamı kovmuştu değil mi yoldaşım, müthiş teknik direktördü oŞimdi kim teknik direktör?
Valla Arjantin'in yıllardır öyle bir kadrosu var ki her maç 3-5 gol atıp bir o kadar da yiyecekmiş gibi duruyor, hele de hücumcu bir hoca varsa aman amanÇooook müthişti ne demezsin...Luis Felipe Scaloni diye bir adam var. Genç ve hücum seven bir teknik adam gibi duruyor.
![]()
Evet maç biraz fazla sert ve hücum kalitesinden uzak duruyor şuan...Valla Arjantin'in yıllardır öyle bir kadrosu var ki her maç 3-5 gol atıp bir o kadar da yiyecekmiş gibi duruyor, hele de hücumcu bir hoca varsa aman amanAma şimdilik maç pek öyle ilerlemiyor...
2 sihir yapar gol atar, çok da önemli değil kaptırdığı toplar.Messi kaç kere top kaptırdı ya? @MEnes ben 5'ten sonrasını sayamadım.![]()
Kahkaha attım... Çöp yorumlar, bu kadar leşini görmedim.Ömer Üründül reis de ezdi Messi'yi@MEnes
@Sherlock yetersizi nerede? İzlemesi için maça Kawhi Leonard'ı mı sokmamız lazım illa.Kolombiya baya iyi yalnız. Çok dikkatliler, hiç pas yapmasına izin vermiyorlar Arjantin'in tehlikeli bölgede hemen kesiyorlar atakları.
Adaşları buluşturamadık bir türlü, birisi baskete teşrif etmedi diğeri de buraya gelmiyor şimdi@Sherlock yetersizi nerede? İzlemesi için maça Kawhi Leonard'ı mı sokmamız lazım illa.![]()
İyi sattı adaşım. Güya bana laf yapıyordu ortalıkta yok şimdi...Adaşları buluşturamadık bir türlü, birisi baskete teşrif etmedi diğeri de buraya gelmiyor şimdi![]()
Mışıl mışıl uyuyordur o şimdiİyi sattı adaşım. Güya bana laf yapıyordu ortalıkta yok şimdi...![]()
Boynuz kulağı geçer kardeşim rahat ooool.Mışıl mışıl uyuyordur o şimdiBu arada bu hoca Sampaoli'nin yardımcısıymış ha. Çok da umutlanma bence sen o yüzden
![]()
Ben rahatım zaten, maç tam Kolombiya'nın istediği şekilde ilerliyorBoynuz kulağı geçer kardeşim rahat ooool.![]()