Copa América 2019 - Yorum ve Sohbet Konusu

Japonya ve Katar ne alaka? :A
O kıtadan 10 ülke çıkıyormuş katılan. 10 takımlı turnuva da yetersiz olacağından diğer kıtalardan 2 ülke daha davet ediliyormuş. Bu sene de Japonya ile Katar katılmış :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
(Bu maçtan sonra açılacak bir Arjantin maçı konusu kalmadı) of dayanamadım bir tane parantez gönderdim önden :A

Başka söze gerek duymuyorum... :A

69169

• Güldürdün
Kadınlar Dünya Kupası varken Venezuella vs Arjantin maçını izlemek mi? Bu ihtimal sadece TRT gibi beceriksiz bir kanal sayesinde gerçekleşebilirdi zaten. 2 farklı turnuva maçını yayınlayabilecek spor kanalı yok adamlarda. :F
Senin gibi sapıkların dışında kimsenin kadınlar dünya kupasını takip ettiğini zannetmiyorum :A

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Senin gibi sapıkların dışında kimsenin kadınlar dünya kupasını takip ettiğini zannetmiyorum :A
Olaaı bir maçta Kadın ABD milli takımının Messi'li Arjantin'i ciddi ciddi zorlayacağı gerçeğiyle yüzleşemiyorsun sanırım. :A Veya bu turnuvayı hiç izlemedin. :A

• Üzücü
Olaaı bir maçta Kadın ABD milli takımının Messi'li Arjantin'i ciddi ciddi zorlayacağı gerçeğiyle yüzleşemiyorsun sanırım. :A Veya bu turnuvayı hiç izlemedin. :A
Geçen bir haber görmüştüm. Avustralya kadın milli takımı ile Altınordu U-15 takımı hazırlık maçı yapmış. Maçı bizim veletler kazanmış. Bu aradaki farkı anlatmak için yeterlidir sanırım :A

U-15 diyorum bak dikkatini çekerim :A Kadınların erkeklerle başa çıkabilmesi mümkün değil, o en iyi gördüğün Abd milli takımı için bırak Arjantin'i, Katar bile farka boğar onları :A
U-15 olması sıkıntı zaten. :A Hepsi çoluk çocuk küçücük şeyler, rakibin bacak arasından geçer onlar. :A

• Güldürdün