O zamanlar yoktum Sihirli annem haksızlığa uğrayınca kayıt oldumYenimi gördün cnm sen yokmusun @xemrexxx
Ben niye tubanın dizisinde varım kpa bari olsaydıkız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep
İyi yapmıssın sensiz olmazmısO zamanlar yoktum Sihirli annem haksızlığa uğrayınca kayıt oldum
Kimse oldu yerden memnun değil sanrırım @xemrexxx in amacıda rahatsız etmek zatenBen niye tubanın dizisinde varım kpa bari olsaydı
Benim yapımcı oldugum diziydi sorun yok ama o dönemde KARADAYI filan da vardiKimse oldu yerden memnun değil sanrırım @xemrexxx in amacıda rahatsız etmek zaten
Ahh destere bile izlerdi ilk sezonuda olsa @xemrexxxBenim yapımcı oldugum diziydi sorun yok ama o dönemde KARADAYI filan da vardi
Sinem kızdan boşanınca inş
Ben niye tubanın dizisinde varım kpa bari olsaydı
niye tubanın değil de kenanın mı üstünde olmak isterdin pozisyonunu mu beğenmedinKimse oldu yerden memnun değil sanrırım @xemrexxx in amacıda rahatsız etmek zaten
Hala pozisyon diyor. Pozisyon almam ben atraksiyon de atraksiyonniye tubanın değil de kenanın mı üstünde olmak isterdin pozisyonunu mu beğenmedin
ayrıca 2013 başı bu ne kpa sı
Ne haksızlığıO zamanlar yoktum Sihirli annem haksızlığa uğrayınca kayıt oldum
Tvr si iyi Dakikaların toplam reytingiNe haksızlığı