Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski
kız ben neremi açıyom 😱@serhatt Gibi başka yerlerini mi açiyon sen de![]()
? ?Bak destere ile babasının resmini buldum sene 1995Ekli dosyayı görüntüle 68578
Çok yaşlı olurlarsa @Çiğdem le @destere üreme yapamaz ve çocuklarının adını @Harunnn60 koyamazŞimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski@destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
![]()
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski@destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
![]()
O tarihi eseri babasına uygulamıs sonucta desterede büyüyünce öyle olacaktır
Yok açmadım ablam.Ben geldikten sonra sende bir görünmeye baslamıstın cnm forumda sankı 2 tane konu açtın diye hatırlıyorum![]()
![]()
![]()
Aaa sankı gördüm gibi geldi bana ama belki yazdın mesajlardan sen açtın sanmısımdırYok açmadım ablam.![]()
yalan söylemek bedava kim inanır ona
Boş muhabbet yapmadan 11 mesaj yazmışım çok iyi![]()
16 mesaj yazmışım bu yükseltmiyim böyle devam ederim artk![]()
Şimdi fotograf fotograf makinelerinin ilk çıkış yılları gibi epeski@destere ye tarihi eser muamelesi yapmak varken neden genç göstermek için yakın bi tarih seçiyor
![]()
kız ben neremi açıyom 😱
Yok açmadım ablam.![]()
kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAxAaa sankı gördüm gibi geldi bana ama belki yazdın mesajlardan sen açtın sanmısımdırAma şikayetin gözüme çarpmadı cnm oda yok
![]()
![]()
Sana torpil yaptığımı anlamasınlar![]()
![]()
@xemrexxx
Ne demek hatırlamıyorum, hepsiyle kavgalıydınkız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep
😱 ne hafıza buNe demek hatırlamıyorum, hepsiyle kavgalıydın![]()
Hafızama çokça güvenirim, hatırlıyorum o olaylı eğlenceli günleri.😱 ne hafıza bu
Sen komple değişmişsin mesela.kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
ozan @bazinga olmuş ; muhteşem yüzyıl @HachiKo olmuş başka isim cinsiyet renk değiştiren var mı acep
sen o videodan 4.5 yıl sonra üye oldun ne biliyonSen komple değişmişsin mesela.![]()
@destere Son Peygambermiş 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06kız şu üyelerin çoğunuhatırlamıyorum bile zaman ne çabuk geçmiş 😱 😱 @Dosi @vadikızı @MasacRE @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Forumdash @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx
Yok artık @xemrexxin video@destere Son Peygambermiş 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06
Neyse benim gelmemle tövbe edip foka dönüşmesi gerçek benliği iyi olmuş bir sincap eli deymiş![]()