BluTV'den Sürpriz Karar!

Diğer dizilerinin hiçbiri Masum ve Şahsiyet seviyesinde durmuyor Utku beyciğim, büyük bir kısmını izlemedim ama olsun. (Aşırı ön yargılı davranıyor gibi duruyorum gerçi şu an) :A Gerçi Behzat Ç. geliyor, onu katacaksak dediğiniz kapıya çıkarız her türlü. :A Kenan Birkan karakteri geldi aklıma, baştan aşağı kalite...
Bence de onların seviyesinde değildir diziler de, işte hepsini toplaya toplaya Şahsiyet'i geçerler :A Ben Behzat için alınca bakacağım diğer dizilere de bakalım nasıllarmış :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Puhu kapanmayacak, hatta küllerinden doğacak gibi duruyor. :A Dizi yapacağız demişken yapa yapa gençlik dizisi yapıyorsunuz, yapsanıza Şahsiyet tarzı bir şey. :T:
Netflix cocuk dizisi de yapıyor ona bakarsak:A (ST)

Bizim dizimiz her yaşa hitap edecek:A Gençlerin sorunlarını çzöceğiz. Tüm karakterleri seveceksiniz. Her karakterde kendizden bişeyler bulacaksınız. En nefret ettiğiniz karakteri bile kucaklacayacksınız:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Netflix cocuk dizisi de yapıyor ona bakarsak:A (ST)

Bizim dizimiz her yaşa hitap edecek:A Gençlerin sorunlarını çzöceğiz. Tüm karakterleri seveceksiniz. Her karakterde kendizden bişeyler bulacaksınız. En nefret ettiğiniz karakteri bile kucaklacayacksınız:A

Stranger Things çocuk dizisi mi ya, nostaljik havasından dolayı genç/yetişkin her kesime hitap ediyor ve her kesimden çokça izleyicisi olduğuna eminim. :A

İzlemeyi düşünmüyorum, izleyecek tayfa da belli zaten. Türkiye’deki genç oyuncuların ergen fanlarının hepsi. :A

Bence de onların seviyesinde değildir diziler de, işte hepsini toplaya toplaya Şahsiyet'i geçerler :A Ben Behzat için alınca bakacağım diğer dizilere de bakalım nasıllarmış :A

Utku beyciğim yine mantıklı çözümlemeleriniz ile yaptığım yanlış hesaba bir dur dediniz. İyice parantez içi reis oldunuz başımıza. :A

Bartu Ben’i merak ediyorum, birde 7Yüz mü ne öyle bir dizileri vardı. O da güzel deniyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@Yiğitt @dreamy bana kullan diyorlardı kredi kartı istediklerinde vazgeçmiştim deneme süreci dolunca üyelik iptalına izin vermezler hemen parayı çekerler diye aslında öyle oluyor yanı deneme var yok fark etmez :A :A :A

@Forumdash Abicimde kimlik bilgisi isteyince korkup kapatmış sanırım malum onun bilgileri polislerde bile yok :A :A :A @xemrexxx @serhatt @mrt-06
Büyük ihtimal BluTV’den TWD izle diye demişimdir destere oradan izliyordu. Yoksa aylık ücreti hak etmeyen bir uygulama bence isabet olmuş para ödememen. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Büyük ihtimal BluTV’den TWD izle diye demişimdir destere oradan izliyordu. Yoksa aylık ücreti hak etmeyen bir uygulama bence isabet olmuş para ödememen. :A
Aaa evet onun için @mrt-06 Netflix den izliyor şuan 7.sezondan az kaldı :A :A :A

Ama para verelek netten dizi izlemeye karşıyım ben kaç olursa olsun :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Utku beyciğim yine mantıklı çözümlemeleriniz ile yaptığım yanlış hesaba bir dur dediniz. İyice parantez içi reis oldunuz başımıza. :A

Bartu Ben’i merak ediyorum, birde 7Yüz mü ne öyle bir dizileri vardı. O da güzel deniyordu. :A
Mantık bizim işimiz Şerlok beyciğim, o yanlışlığa bir son verilmesi gerekiyordu sonuçta :A

Bozkır dizisi de güzelmiş sanırım. Onun dışında Dudullu Postası vardı, o pek beğenilmemiş. Onur Ünlü de gitgide bozuyor kendini zaten :A Bir de Yaşamayanlar var ama onu üstüne para verseler izlemem :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Mantık bizim işimiz Şerlok beyciğim, o yanlışlığa bir son verilmesi gerekiyordu sonuçta :A

Bozkır dizisi de güzelmiş sanırım. Onun dışında Dudullu Postası vardı, o pek beğenilmemiş. Onur Ünlü de gitgide bozuyor kendini zaten :A Bir de Yaşamayanlar var ama onu üstüne para verseler izlemem :A
Onur Ünlü denen adamın sanatını sever kendisini pek sevmezdim. Şu sıralar sanatı da bozulmaya başladı, bir insan Leyla ile Mecnun gibi bir zirveden nasıl dibe batar aklım almıyor... :A

• Beğendim
Onur Ünlü denen adamın sanatını sever kendisini pek sevmezdim. Şu sıralar sanatı da bozulmaya başladı, bir insan Leyla ile Mecnun gibi bir zirveden nasıl dibe batar aklım almıyor... :A
Cins bir adam ya. İtirazım Var ve Sen Aydınlatırsın Geceyi de güzel filmler, onlar da o dönemdeydi zaten. Sonra ne olduysa dediğin gibi battı dibe, yeni işlerinin puanları, yorumları hep berbat insanın açıp izleyesi gelmiyor :A

• Beğendim
Reactions: MEnes
Cins bir adam ya. İtirazım Var ve Sen Aydınlatırsın Geceyi de güzel filmleri, onlar da o dönemdeydi zaten. Sonra ne olduysa dediğin gibi battı dibe, yeni işlerinin puanları, yorumları hep berbat insanın açıp izleyesi gelmiyor :A
Ben de öyle yapıyorum, izlemiyorum zaten. :A Ruhen sıkıntılı bir adam ya, psikolojik problemleri var NET. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961