Yahu konuda 3 kere sunucu değişmiş İlla sen olacaksın demiyorumKışın yokum diyorum abicim. Aaaa alzaymır başladı abimizde. @Çiğdem
Yahu konuda 3 kere sunucu değişmiş İlla sen olacaksın demiyorumKışın yokum diyorum abicim. Aaaa alzaymır başladı abimizde. @Çiğdem
Sansür yer mi acaba programın.Offff yalnız bu kadın hiç konuşmasa da olur.
Bilmiyorum artık yönetim karışırsa bir yolunu buluruz.Sansür yer mi acaba programın.
Umarım itiraf diye saçma sapan şeyler gelmez de forumun huzuru kaçmaz yine. Neyse bu haftalık zirve TVen'de olsun ama ondan sonraki hafta bomba gibi geliyoruz.Soru kısmı var ama öyle geçen sezonlar gibi olmayacak. İtiraflar geri plana düşmesin.
Yine kesin çıldırıcan bu yaz 1 kezBilmiyorum artık yönetim karışırsa bir yolunu buluruz.
Ama sunucu etkisi diye bir şey var.. Doğru bir karşılaştırma olmaz bence.Yahu konuda 3 kere sunucu değişmiş İlla sen olacaksın demiyorum
asmr severim(özellikle yemek) ama şuan beni de gerdi buAfiş çok komik olmuş
İtiraf yaparsam bu şekilde @mrt-06 sessiz sessiz söyleyeceğim kimse duymasın @Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
ahahah niye senden sonraki daha mı iyi olacakAma sunucu etkisi diye bir şey var.. Doğru bir karşılaştırma olmaz bence.
Parlak takımından sonra en sevmediğim 2. program
Aylardır herkesin elem keder seviyesi hat safaya ulaştı eminim ki bomba itiraflar olacaktır.Umarım itiraf diye saçma sapan şeyler gelmez de forumun huzuru kaçmaz yine. Neyse bu haftalık zirve TVen'de olsun ama ondan sonraki hafta bomba gibi geliyoruz.
Allah bana sabır versin... Neyse senle @sokak sanati ile özel olarak konuşacağım.Yine kesin çıldırıcan bu yaz 1 kez
Bilemeyiz.ahahah niye senden sonraki daha mı iyi olacak
Seçim şeysini unutmaAllah bana sabır versin... Neyse senle @sokak sanati ile özel olarak konuşacağım.
O zaman Ağustos'ta falan başlayabilir ya aceleye gerek yok. Yeter ki bölünmesin.Aylardır herkesin elem keder seviyesi hat safaya ulaştı eminim ki bomba itiraflar olacaktır.
Zaten Temmuz'da çok aktif olamayabilirim.
Aaa onu da düşünüyorum zaten başka platformlar arıyorum bizim için. Yakında sizle paylaşırım.Seçim şeysini unutma
Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.O zaman Ağustos'ta falan başlayabilir ya aceleye gerek yok. Yeter ki bölünmesin.
Anam Seda Sayan markasına ulaşmak öyle herkesin harcı değil... Eleştirirken ağzımızı çalkalayalım sultan o sultan.
Evet kustuktan sonra bir ağzımızı çalkalamak lazımAnam Seda Sayan markasına ulaşmak öyle herkesin harcı değil... Eleştirirken ağzımızı çalkalayalım sultan o sultan.