Ne dönek adamsın beee...Durant’in sakatlanması sonrası bunlara kinlenmiştim, Game 6 Klay de gittiyse ağır söverim Utku beyciğim. LeBron kralımın kemikleri sızlayacak ama GSW’yi destekleyeceğim sanırım artık...
Ne dönek adamsın beee...
Öyle diyorsan öyledir adaşım...Bu seriye özgü bir şeydi bu, Kawhi’ı çok sevmeme rağmen Raptors bunu hak etti.![]()
Öyle diyorsan öyledir adaşım...Sonra KİNG seneye döndüğünde böyle garip garip konuşma da...
Öyle diyorsan öyledir adaşım...Sonra KİNG seneye döndüğünde böyle garip garip konuşma da...
(Seneye de play-off'lara katılamadı) Parantez içi lanetini buraya bırakayım da gerisini Lebron düşünsün artıkKING seneye finalin tozunu attırırken ikimizin avatarlarında da yerini alacaktır.![]()
Bir ekleme yapayım bu mesaja.(Seneye de play-off'lara katılamadı) Parantez içi lanetini buraya bırakayım da gerisini Lebron düşünsün artık![]()
Saat 5:45'de bu mesajı yazmışım. O sırada maçta GSW'nin en iyi olduğu bölüm, Klay yanıyor, hücumlar müthiş akıcı hale bürünmüş vaziyette biraz daha sürse o durum koptu kopacak maç. Ama ben oraya (gelmedi) yazdım veeO game 7 buraya gelecek(gelmedi)
bu mesajın saati de 5:52 yani tam 7 dakika sonra Klay sakatlandı ve maç GSW'nin ellerinden kayıp gitti... @MEnes @Maskeli Fedai bu da parantez içi lanetinin en net kanıtı olarak bulunsun buradaKlay gg...
Tebrikler Toronto Raptors ve forumdaki Toronto fanları şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum.