Netflix Black Mirror - 5. Sezon Yorumları

Karişik bölümler. 1 bölüm izlsen kafi:A
İzlerim bumuydu bilmiyorum ben yine karışık bölümlü bir dizinin 1 bölümünü izlemiştim @destere izletmişti sanırım @xemrexxx de varmıydı hatırlamıyorum :F

Amerika başbakanı domuzla ilişkiye giriyordu santaj sonucu canlı yayınla :A :A :A @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
5x1
Milletimiz cinselliğe bu kadar aç mı sosyal medyada fazla abartmışlar normal bir bölümdü. Oyun üzerinden seks yapmak ilginçti sonu mutlu bitti hem karısı hem de kendisi için. :D Puanım: 7/10

5x2

İzlediğim en kötü Black Mirror bölümüydü.. Verilen mesaj güzel ve konu iyi ama işlenişi çok basitti. Yakışmadı böyle bir diziye çünkü bu dizi sıradanlığın ötesine geçiyordu her seferinde. Bu bölümde mesaj verme seviyesi Arka Sokaklar kadardı. Oyunculuklar iyiydi ama bazı kısımlarda aşırıydı. Puanım: 2/10

5x3

Klasik Black Mirror bölümlerinden farklı olarak sanki Disney filmi havası vardı. Şahsen izlerken çok eğlendim sonu da mutlu bitti. Robotun engeli kalktığı kısım komikti. :A Puanım: 8/10

5x1
Milletimiz cinselliğe bu kadar aç mı sosyal medyada fazla abartmışlar normal bir bölümdü. Oyun üzerinden seks yapmak ilginçti sonu mutlu bitti hem karısı hem de kendisi için. :D Puanım: 7/10

5x2

İzlediğim en kötü Black Mirror bölümüydü.. Verilen mesaj güzel ve konu iyi ama işlenişi çok basitti. Yakışmadı böyle bir diziye çünkü bu dizi sıradanlığın ötesine geçiyordu her seferinde. Bu bölümde mesaj verme seviyesi Arka Sokaklar kadardı. Oyunculuklar iyiydi ama bazı kısımlarda aşırıydı. Puanım: 2/10

5x3

Klasik Black Mirror bölümlerinden farklı olarak sanki Disney filmi havası vardı. Şahsen izlerken çok eğlendim sonu da mutlu bitti. Robotun engeli kalktığı kısım komikti. :A Puanım: 8/10
Benim dediğim bölümmü 1 olan ona göre bakmaktan kurtulayım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Aaa evet izledim 3.bölümü bağımsız bölümdü evet sankı 1 saat sürelik bir film gibiydi :A :A :A @Forumdash

Başta süresi uzun geldi ama sıkmadı yanı film gibiydi :F Şu şarkıcı ecünnünün robotu güzeldi yanı herkese öyle bir robot arkadaş lazım çoğumuzdan iyi arkadaşlık ediyor :A :A :A

Şarkıyıda 2-3 saat önce yüklemişler ben izlerken gibi :A :A :A

• Harika
Reactions: mrt-06
Aaa evet izledim 3.bölümü bağımsız bölümdü evet sankı 1 saat sürelik bir film gibiydi :A :A :A @Forumdash

Başta süresi uzun geldi ama sıkmadı yanı film gibiydi :F Şu şarkıcı ecünnünün robotu güzeldi yanı herkese öyle bir robot arkadaş lazım çoğumuzdan iyi arkadaşlık ediyor :A :A :A

Şarkıyıda 2-3 saat önce yüklemişler ben izlerken gibi :A :A :A
Sözünde durdu işte Çiğdem. :love1: @Forumdash

Aaa evet seveceğini biliyordum. Her bölüm böyle ablacım birbirinden bağımsız zaten. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
İzle izle bunlar Kanal 7'de yayınlanan tv filmleri gibi. :A
Bu nasıl tanımlama :F:F
5x1
Açlıkla alakalı değil. Açlık osaydı herkes beğenirdi:A Senin bu tür ilişkilere nasıl baktiğinla alakalı:A
Kaç yıllık arkadaşinla en samimi oldugunla gerçek hayatta sex yaparmısın? Cevabın hayır olacaktır elbet ama sanal ortam yapıyorsun:F Bana göre dizi bunu anlattı o bölümde:A

1 i izlemişsem ozaman onun yerine 3 e bakayım tamam @Forumdash :A :A :A
Kız beşince sezon birinci bölümü izle dedim:A birinci sezon ilk birinci bölüm demedim:F

Rakamla yazmadım anla diye :F

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: mrt-06 and Çiğdem

Açlıkla alakalı değil. Açlık osaydı herkes beğenirdi:A Senin bu tür ilişkilere nasıl baktiğinla alakalı:A
Kaç yıllık arkadaşinla en samimi oldugunla gerçek hayatta sex yaparmısın? Cevabın hayır olacaktır elbet ama sanal ortam yapıyorsun:F Bana göre dizi bunu anlattı o bölümde:A

Kız beşince sezon birinci bölümü izle dedim:A birinci sezon ilk birinci bölüm demedim:F

@mrt-06 a sordum benim bahsettim bölümmüydü diye oda evet onu izledin boş ver 3 ü izle diyip onu izletti ve tek izleme sözümde öyle değerlendi :A :A :A @Forumdash

Tabii anlatılan o da sosyal medyadaki yorumlar farklı. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash