Alt benliğin için öneriyorum bacım Burada şey mey deme şimdi @mrt-06@mrt-06 Öneleri daha iyi gibi destere ve @Forumdash ın öneleri şey oluyor
Alt benliğin için öneriyorum bacım Burada şey mey deme şimdi @mrt-06@mrt-06 Öneleri daha iyi gibi destere ve @Forumdash ın öneleri şey oluyor
Hayır 5x1'i izleyecekti bacımİzledin mi 4x1'i ablam. @Çiğdem
Hayır 5x1'i izleyecekti bacım
Neyi izleyeceğimi belirleyemedim için bakamadım bişeyeİzledin mi 4x1'i ablam. @Çiğdem
Sen bu sezondan devam et bacım 5x1'i izleNeyi izleyeceğimi belirleyemedim için bakamadım bişeye
Yarın izlerim belirlersem
Hayır cnm öyle desem öyle derdim zaten Sadece ultimatom veriyorum @mrt-06
Bilemiyorum yani Ben de şimdi şu tanrılı melekli diziyi izlemeye gidicektim sen de 5x1 izleAaa tamam @mrt-06 gönlünüz olsun iki bölüde izler birlikte yorum yaparım şimdi sırasıyla oluncada ilk benimki tartışması çıkmasın diye
Aaa oda var daha twd flash finalleri var kendi dizilerime bakmadım the 100 2 sezonu var @mrt-06Bilemiyorum yani Ben de şimdi şu tanrılı melekli diziyi izlemeye gidicektim sen de 5x1 izle
Aaa aslında 4x1 de tam Çiğdem'lik. Oyuna hapis oluyorlardı ya.
Vlla kendi dizi finallerim duruyor sizin hatrınıza önce sizinkileri izliyorum İkinizin bölümlerinide izleyip geldimHayır 5x1 bacımlık İzledin sen nasılsa. Teki @Çiğdem diğeri @destere olarak düşün
Yaa @destere burda olsaydı ne derdi?Vlla kendi dizi finallerim duruyor sizin hatrınıza önce sizinkileri izliyorum İkinizin bölümlerinide izleyip geldim
4.Sezon 1.bölüm Ben uzay filmlerini severim hatta öyle uzaylı dizi çok kovaladım tatmin etmiyordu bence bu bölüm güzeldi yorumlarda sevmemişler ama benim hoşuma gitti ayrıca turist ömer uzay yolunda geldi aklıma
5.Sezon 1. bölüm vlla Atacan dedi gibi yorumlarda abartmışlar bence bunun escinllikle alakası yok oyun içinde tamamen iki karşı cins yanı oyunda hissettikleri normal ama sadece dövüş olsa iyi olurdu mesala ilk dövüşürken keşke bizde de öyle olabilse oyun dünyasına gitsek diyordum sonra cıvılttılar
Hhaha onu karıştırma şimdi @mrt-06
Aaaa teşekkürler izlemişsin ablacım. 4.sezon komple güzel bence hepsini izle. @ForumdashVlla kendi dizi finallerim duruyor sizin hatrınıza önce sizinkileri izliyorum İkinizin bölümlerinide izleyip geldim
4.Sezon 1.bölüm Ben uzay filmlerini severim hatta öyle uzaylı dizi çok kovaladım tatmin etmiyordu bence bu bölüm güzeldi yorumlarda sevmemişler ama benim hoşuma gitti ayrıca turist ömer uzay yolunda geldi aklıma
5.Sezon 1. bölüm vlla Atacan dedi gibi yorumlarda abartmışlar bence bunun escinllikle alakası yok oyun içinde tamamen iki karşı cins yanı oyunda hissettikleri normal ama sadece dövüş olsa iyi olurdu mesala ilk dövüşürken keşke bizde de öyle olabilse oyun dünyasına gitsek diyordum sonra cıvılttılar
Aslında boş bir vaktimde buna baştan baslayabilirim kısa film gibi bağımsız güzel oluyor 1.bölümü izlemiştim zaten @ForumdashAaaa teşekkürler izlemişsin ablacım. 4.sezon komple güzel bence hepsini izle. @Forumdash
Önce Jessica jones izliyoruz cnm 3.sezon düşmüş. İlk bölümü indirdim. konusunu acarsın artık? @Harunnn60 izliyordu dimi?Aslında boş bir vaktimde buna baştan baslayabilirim kısa film gibi bağımsız güzel oluyor 1.bölümü izlemiştim zaten @Forumdash
Yine dikildin @mrt-06 karsısına dağ gibi abicim 😱😱😱Önce Jessica jones izliyoruz cnm 3.sezon düşmüş. İlk bölümü indirdim. konusunu acarsın artık? @Harunnn60 izliyordu dimi?
ahahaha evet öyle oldu ama dün gece Good Omens bittiği için dizi ararken kendime onu gördüm. Benim aklımda Jessica yoktu bile Gitmeden izleyeyim dedimYine dikildin @mrt-06 karsısına dağ gibi abicim 😱😱😱
@Harunnn60 da dizi arıyordu izlemeye evet izliyor izleriz ozaman
Good Omens Bitirdin demek pancar motoru gibi @MasacRE ile bizi beklemeden 😱 😱 😱ahahaha evet öyle oldu ama dün gece Good Omens bittiği için dizi ararken kendime onu gördüm. Benim aklımda Jessica yoktu bile Gitmeden izleyeyim dedim
Bacım sezon yorumladım zaten İlk bölüm değil Evet bitti 1 haftada 2şer bölüm izletemiyor malasefGood Omens Bitirdin demek pancar motoru gibi @MasacRE ile bizi beklemeden 😱 😱 😱
Jessicayıda biz başlayana kadar bitirirsin @Harunnn60