Maskeli Fedai
Favori Üye
Zaten kimse seni almıyor ki artık o etkinliklere
Zaten kimse seni almıyor ki artık o etkinliklere
Artık ilgim Yok diyorsun senle kavga Esenleri 1 hafta sonra etiketliyorsun
Benle kütükdaşımın sözü geçiyor @MasacRE
Ortalık savaş alanına dönmüş hala eğlence arıyorsun kendine. Seni kınıyorum.Konuda ki Mesajları okurken biz @xemrexxx @Çiğdem @destere @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 @MasacRE
Çakma entellektüel damgası yemedim en azından.Ortalık savaş alanına dönmüş hala eğlence arıyorsun kendine. Seni kınıyorum.
Orada bi kalbim kırılmadı değil hani. Entelektüel olma yoluna tekrar girmeliyim, küfürcü ağır abiden onay almalıyım bir dahakine.Çakma entellektüel damgası yemedim en azından.
Operaya filan git belki onay verirOrada bi kalbim kırılmadı değil hani. Entelektüel olma yoluna tekrar girmeliyim, küfürcü ağır abiden onay almalıyım bir dahakine.
O bile kurtaramaz beni. Önce Godfather izleyip, övüp, 10 puan vermem lazım. Geçenlerde " Kıçıkırık mafya filmi Godfather'cık bilim-kurgu filmlerinin önünde diz çöktü." tarzında mesajlarla entel-dantel üyeleri kudurtuyordum.Operaya filan git belki onay verir
Hiç ilgimi çekmeyen konular Tebrikler Türkiye de geçKonuda ki Mesajları okurken biz @xemrexxx @Çiğdem @destere @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @mrt-06 @MasacRE