'Elif' Final Yapıyor!

kudretin yerine gelecekmiş kabul ederse :X
ayol dua edin kadına gecenin kraliçesi için 15tane senaryo reddetti o senaryolar sonra tek tek dizi oldu bazıları 3. sezonu görmüş ranini teyzeye öyle diyordu :A
3.Sezonu görenler hangileri Meryem olsa tutarmıydı @Forumdash ile karar verelim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
3.Sezonu görenler hangileri Meryem olsa tutarmıydı @Forumdash ile karar verelim :A :A :A
o ka açıklamamış ranini teyzoş .ss
keşke istanbullu gelini kabul etseymiş ben de başta özcan kazuleti var diye pek istememiştim ama sonradan esma sultanla efsanetül mefsane oldu dizi :bhr: :( @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
kudretin yerine gelecekmiş kabul ederse :X
ayol dua edin kadına gecenin kraliçesi için 15tane senaryo reddetti o senaryolar sonra tek tek dizi oldu bazıları 3. sezonu görmüş ranini teyzeye öyle diyordu :A
Hangi dizi? İstanbullu gelini mi demek istemiş:F aldiği en yüksek rakam kaçtı Allah aşkına? Kaç kere 10 reyting aldı :F

Muratı dünya starı diye burada anlatıyordu @xemrexxx :F Şimdi oyuncu bile değil diyor :A :A :A
Tabi o zamanlar Aşk ve Ceza satılıyordu onun etkisiyle gaza gelmiştir garibim:A

Hangi dizi? İstanbullu gelini mi demek istemiş:F aldiği en yüksek rakam kaçtı Allah aşkına? Kaç kere 10 reyting aldı :F

ab de 10 u geçti .ss ayrıca türkiyedeki reytingleri kim napsın devam edecek oranı alsa yeter :A
ucuza kaçıp ücreti düşük söylemesen utc de de oynayabilirdi pissss faruk .ss

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
o ka açıklamamış ranini teyzoş .ss
keşke istanbullu gelini kabul etseymiş ben de başta özcan kazuleti var diye pek istememiştim ama sonradan esma sultanla efsanetül mefsane oldu dizi :bhr: :( @Forumdash

Kpa ı oynasa belki dizi rezil olmadan bitebilirdi :A :A :A