Oyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorzaten forumdakilerin oylarıyla edhodaki suzi karakteriyle en iyi kadın oyuncu oldu @faruk @Forumdash dahil forumdaki herkes bayılıyor onun oyunculuğuna![]()
Oyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorzaten forumdakilerin oylarıyla edhodaki suzi karakteriyle en iyi kadın oyuncu oldu @faruk @Forumdash dahil forumdaki herkes bayılıyor onun oyunculuğuna![]()
Aaa doğru enginin ablası gibi olurduUTC'yi taşıyamazdıKayık aksağanıyla
Merve dalga geçerdi
Enginciğim kardeşi gibi dururdu yanıındaMeryem'e 45+ yaş yakışıyor
![]()
2 film 2 reklam filmi bvar nesi bitikOyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorKraliçeli dizideki gibi ezik karakterli dizi secerse olacaği buydu
![]()
Merveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdımerve olacağı için kendi kendiyle dalga geçemezdi bence![]()
Aaa doğru enginin ablası gibi olurduAslında fazla yaslıda değil benle bile 7-8 yas varmıs ama 50 yaşında görünüyor
![]()
![]()
@xemrexxx
Evet çok olgun görünüyorİnsan üzülüyor yaşlılara kaldiği için. Oysa ne genç cevherler var
![]()
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydü2 film 2 reklam filmi bvar nesi bitikavlu yu da kabul ederse bundan iyisi şamdan kayısı deriz
![]()
ay hoşt o sarışını anca bade işçil oynardı kim geçebilirdi ki o camdan anca bade sıskasıMerveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdıAncak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydüDurup dururken bitik demiyorum
![]()
What if dizisini bitirdin heraldeay hoşt o sarışını anca bade işçil oynardı kim geçebilirdi ki o camdan anca bade sıskası
kenan yüzünden hep filmi tutmadı ayol sen kim ayhan ışık ı taklit etmek kimneyse good night designated survivor sezon finalini izliyip uyucam
Kenanın Meryemin kafasına vurduğu bir gif vardı ben onu koyup duruyordum forumaMerveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdıAncak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydüDurup dururken bitik demiyorum
![]()
Evet ama o sahne senin seveceğin türden değil
Çenesi çıkasıca dili tutulasıca sabah sabah far görmüş tavşana döndüm