'Elif' Final Yapıyor!

zaten forumdakilerin oylarıyla edhodaki suzi karakteriyle en iyi kadın oyuncu oldu @faruk @Forumdash dahil forumdaki herkes bayılıyor onun oyunculuğuna :A
Oyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyor :A Kraliçeli dizideki gibi ezik karakterli dizi secerse olacaği buydu:A

UTC'yi taşıyamazdı:A Kayık aksağanıyla:A Merve dalga geçerdi :F

Enginciğim kardeşi gibi dururdu yanıında:A Meryem'e 45+ yaş yakışıyor :A
Aaa doğru enginin ablası gibi olurdu :F Aslında fazla yaslıda değil benle bile 7-8 yas varmıs ama 50 yaşında görünüyor :A :A :A @xemrexxx

merve olacağı için kendi kendiyle dalga geçemezdi bence:A
Merveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdı:A Ancak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani:A
Aaa doğru enginin ablası gibi olurdu :F Aslında fazla yaslıda değil benle bile 7-8 yas varmıs ama 50 yaşında görünüyor :A :A :A @xemrexxx
Evet çok olgun görünüyor :A İnsan üzülüyor yaşlılara kaldiği için. Oysa ne genç cevherler var:A
2 film 2 reklam filmi bvar nesi bitik :A avlu yu da kabul ederse bundan iyisi şamdan kayısı deriz:A
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydü:A Durup dururken bitik demiyorum:A

Merveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdı:A Ancak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani:A

ay hoşt o sarışını anca bade işçil oynardı kim geçebilirdi ki o camdan anca bade sıskası :A

kenan yüzünden hep filmi tutmadı ayol sen kim ayhan ışık ı taklit etmek kim :A neyse good night designated survivor sezon finalini izliyip uyucam

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Kenanın Meryemin kafasına vurduğu bir gif vardı ben onu koyup duruyordum foruma :A :A :A @xemrexxx