mutlu bir aile tablosuyla geceyi noktalıyorum good nightSaba benziyor zaten
mutlu bir aile tablosuyla geceyi noktalıyorum good nightSaba benziyor zaten
Bu yaşta @Forumdash abicim bile hala ayakta Senin bu durumun ne olacak ayollmutlu bir aile tablosuyla geceyi noktalıyorum good night
Ekli dosyayı görüntüle 68496
Ecünnü dizilerinden arınıyor işte Benim dizilerime kaldı Çukur - Eşkiya ve Hanzo Burak Belki düzelir bu yıl @xemrexxx bu sayede @ForumdashMoruk sultandan sonra küçük ecünnü de gidiyor @xemrexxx in kaleleri tek tek yıkılıyor koca kafasına
çukur nereden senin dizin be edepsiz 😱 ayrıca hanzo diyip burak ı da sahiplenmiş 😱 @Forumdash konuyaEcünnü dizilerinden arınıyor işte Benim dizilerime kaldı Çukur - Eşkiya ve Hanzo Burak Belki düzelir bu yıl @xemrexxx bu sayede @Forumdash
Aaa zaten çatılara ecünnüler çıkmış al senin olsun @Forumdash da şu hanzoyu dizimizden çeksinçukur nereden senin dizin be edepsiz 😱 ayrıca hanzo diyip burak ı da sahiplenmiş 😱 @Forumdash konuya
Üçüncü sezonda Selim'in ailesi çok ön planda olacak. İkinci s.f.'de kızı ile oğlu düşman kesildi, kız abisine meydan okudu, anneleri oğlanın başa geçmesini hemen benimsedi ee ne de olsa perihan savaş'ın konumuna gelmiş oldu. Bakalım neler olacak...mutlu bir aile tablosuyla geceyi noktalıyorum good night
Ekli dosyayı görüntüle 68496
kesin senin gözüne girer BurakEcünnü dizilerinden arınıyor işte Benim dizilerime kaldı Çukur - Eşkiya ve Hanzo Burak Belki düzelir bu yıl @xemrexxx bu sayede @Forumdash
Dili kopsun
Dili kopsun
Ne çirkin karı ya ? ? ?
kaptı oğlanı kudurNe çirkin karı ya ? ? ?
rol icabı kapar ancak okaptı oğlanı kudur
Benim Diriliş ile alakm yok Hanzoyu bence sen kattın. Sonucta dizisini izlemiştin @xemrexxxAaa zaten çatılara ecünnüler çıkmış al senin olsun @Forumdash da şu hanzoyu dizimizden çeksin
Meryoş diyince utanmasa onu getirecek 😱 😱 😱 @Forumdashbaşrol kadın oyuncu için sıfırdan tanınmamış birini arıyorlarmış meryoşum gibi bir şey çıkarsa ki çıkma ihtimali %0,0004 anca izlerim
yakışırlar ama kanal ve yapımcı uygun değil senaryo çöp olur diriliş gibi