Tudor ve Özbek ikilisi sağolsun adamı daha ilk dakikadan taraftarın önüne 10 numara diye attılar. Galatasaray kimlerle mücadele etmiş resmen daha iyi anlıyoruz.Maç içinde ayakta uyuyan klas oyuncu. Fatih Terim'in gelmesiyle ivme kazanan diğer bir futbolcumuz ayrıca. Nihayet kendisinin hiç bir zaman 10 numara olamayacağını anlayan hoca geldi. Tudor kalsaydı eğer kaçan şampiyonluk sonrası şu anda en çok suçlanan futbolcular listesinde 1 numara olurdu. 10 numara her hücumda topu yönlendirmeli, cin gibi olmalı. Maç içinde çok pasif kalıyor. Biraz daha arkadan oynayınca daha rahat katkı sağlayabiliyor kendisi. İyi bir teklif gelirse satılmasını isterim.
Belhanda takımda atak başlatabilecek, doğru pasları verebilecek tek isim. O yüzden iyi veya kötü olmasının pek bir önemi yok, adama mecburuz. Ki ben iyi oynadığını düşünüyorum, en başından beri çok gömmedim kendisini zaten.
Kendisini eleştirdiğim konu belli zaten, aşırı disiplinsiz. Gidip saçma sapan gördüğü kırmızı kartlar yüzünden kaç maç kaybettik. Haddi hesabı yok.
Yok ya ben bu adamı övmem, kanım kaynamadı herife İlk geldiği zamanlara göre çok daha iyi oynuyor tabi o kesin ama yine de bayılmıyorum kendilerineKütük @MasacRE gelsin de reyizi birazcık övsün
Ağzım açıkta sizi izliyorum kütük dostum..Yok ya ben bu adamı övmem, kanım kaynamadı herife İlk geldiği zamanlara göre çok daha iyi oynuyor tabi o kesin ama yine de bayılmıyorum kendilerine
Bir oyuncuyu değerlendirmek için performansı tek kriterim değil kütük dostum. Evet performansını çok yükseltti o yüzden eskisi gibi bir nefretim yok ama övülecek konumda değil benim içinAğzım açıkta sizi izliyorum kütük dostum..
Sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirdiğini ne çabuk unuttun?3.5 sezonluk Galatasaray kariyerine 2 tanesi Spor Toto Süper Lig kupası olmak üzere toplam 4 kupa sığdırmış, Galatasaray'da 10 numaralı formayı son olarak giymiş futbolcu. Kazanılan bu kupaların/şampiyonlukların hepsinde de payı, katkısı büyüktü. Haklı bir eleştiride bulunduğu için sözleşmesi mevcut yönetim tarafından tek taraflı olarak feshedildi. Ne kendisi ne de kendisine yapılan bu vefasızlık unutulmayacak, her şey için teşekkürler...
Ekli dosyayı görüntüle 100335
Her eleştiri yapan kovulacaksa ohooo..Sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirdiğini ne çabuk unuttun?