Kenanın her türlü gideri var sen kendine bakkenan artık yaşlan dı serhat bile gitmiyor kucağına
Kenanın her türlü gideri var sen kendine bakkenan artık yaşlan dı serhat bile gitmiyor kucağına
Kerem Bürsin neyse de diğerini görünce bizŞükrü Avşar kudurdu @Forumdash @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Maskeli fedaiEkli dosyayı görüntüle 68080
enderin anası olabilirKerem Bürsin neyse de diğerini görünce biz
Kim kimi ham yapmış be ne dediğini şaşırdın.SENİN ECÜNNÜYÜ NE DE GÜZEL HAM YAPTI
8.günü diyorumKim kimi ham yapmış be ne dediğini şaşırdın.
Yine boş yapmışsın yani açıklamasan da olurmuş.8.günü diyorum
Noldu ağır mı geldiYine boş yapmışsın yani açıklamasan da olurmuş.
Konuk oyuncu bile yapmam ondan olsa olsa denizanası olurenderin anası olabilir
1 saat önce izledim o sahneyi Yıldız'da her numara var ?
1 saat önce izledim o sahneyi Yıldız'da her numara var ?
O kısımlara bakmadım. arada kısa videolara bakiyorum. Yıldız bulur bir yolunu. Annesinin evine ne oldu? Yani Zeyneple birlikte kaldıkları? Gerçi belki o kiraydı çok hakim değilim diziyeEnder yüzünden evden atıldı ? Zeynep'de yok, nereye gidecek bakalım.
Bu dediklerinin olması muhtemel, bu dizide buna benzer olaylar yaşandı çünküYıldız'ı bu saatten sonra Anca Kaya kurtarır. Kaya ile çok aPlus bir çift olurlar
Kaya Ender'in oğlunu ondan sakladığına Kızar ve Ender ile evlenen Halit'ten Yıldız ile evlenerek intikam alırlar. Yıldız ile sonradan ihtiraslı bir aşk yaşanır Yıldız'daki o bacaklar ile Kaya'daki o omuzları düşünün @xBUGRAx @serhatt
Bu dediklerinin olması muhtemel, bu dizide buna benzer olaylar yaşandı çünkü
Yıldız'ın bacaklarını bilmem de Kaya herşeyiyle favorim
bi de gizemli bi herif çıktı şimdi o neyin nesi acabaEnder'in yeni rakibi Şahika zaten. Hikaye ne doğrultuda devam edecek merak ediyorum
Yıldız'ı bu saatten sonra Anca Kaya kurtarır. Kaya ile çok aPlus bir çift olurlar
Kaya Ender'in oğlunu ondan sakladığına Kızar ve Ender ile evlenen Halit'ten Yıldız ile evlenerek intikam alırlar. Yıldız ile sonradan ihtiraslı bir aşk yaşanır Yıldız'daki o bacaklar ile Kaya'daki o omuzları düşünün @xBUGRAx @serhatt
Şükrü Avşar kudurdu @Forumdash @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Maskeli fedaiEkli dosyayı görüntüle 68080