Bunun da reytingleri zayıf, gelecek sezonu tamamlarsa öpüp başına koysunbu dizinin senaryo sağlamshameless ı uyarlıcaz diye senaryoyu kese kese hiç ettiler
![]()
Bunun da reytingleri zayıf, gelecek sezonu tamamlarsa öpüp başına koysunbu dizinin senaryo sağlamshameless ı uyarlıcaz diye senaryoyu kese kese hiç ettiler
![]()
shameless ın jenerikte bile toto gösteriliyor ayol karşılaştırmaya bakShameless sexten ibaret değilOna bakarsan Zenci olanın babası gaydi
Bizde kadın partner mi buldular ne
Senin gelmek istediğin yere direkt geldim bak... Kese biçe demene gerek yok
![]()
yaprak dökümü gibi dizinin haftasonunda ne işi var survivor mu buBunun da reytingleri zayıf, gelecek sezonu tamamlarsa öpüp başına koysun![]()
İyi BH'nin yerine koysunlar, bakalım ne yapacak sorun günde miymiş anlaşılır o zamanyaprak dökümü gibi dizinin haftasonunda ne işi var survivor mu buseneye günü değişmeli
Dizinin genel konseptinde büyük olaylar olmuyor kicumaya geçerse ab de 8-10 reytingi görme şansı var istanbullu gelinden sonra![]()
Jeneriğe bakıp dizi izlenseydi sen müpteleası olurdunshameless ın jenerikte bile toto gösteriliyor ayol karşılaştırmaya bak![]()
şu kısım aynı istanbullu gelin çünküDizinin genel konseptinde büyük olaylar olmuyor ki![]()
Sevgi iyilik aşılamaktan başkaMıy mıy mıy ilerliyor dizi. Orjinali için diyorum. Bizdekinde de bi halt yok
Jeneriğe bakıp dizi izlenseydi sen müpteleası olurdun![]()
İG anasını satayım kulaklarımı kanattı müziktenşu kısım aynı istanbullu gelin çünkü![]()
Ne öyle... Geçen attiğin videoda dedim
işte adam tam senin aklına ne öyle... yi getirtiyorsa helal olsunNe öyle... Geçen attiğin videoda dedim![]()
Ne öyle derken senin tepkine karşi cevaptıişte adam tam senin aklına ne öyle... yi getirtiyorsa helal olsun![]()
Şaka mısın sen AB'de 1. oldu dün akşam (ve ondan önceki hafta). Trollük yapa yapa gerçekle bağını kopardın.Bunun da reytingleri zayıf, gelecek sezonu tamamlarsa öpüp başına koysun![]()
Ben orijinalinden biliyorum ama birebir uygulayacaklar mı onu merak ediyorum... (ipucu: hüzünlü bir ölüm...)Ben en çok Cem'e ne olduğunu merak ediyorum.
15 reytingle mi birinci olduŞaka mısın sen AB'de 1. oldu dün akşam (ve ondan önceki hafta). Trollük yapa yapa gerçekle bağını kopardın.![]()
Yaz geldiği için insanlar hafta sonu evde oturup TV izlemiyor o yüzden normal. Bu dizi de tam baharda başladı o yüzden potansiyelini fazla gösteremedi. Ama kışın havalar soğuyunca 6-7'ye çıkar.15 reytingle mi birinci oldu4-5 reyting alıyor işte görüyoruz. Daha ilk sezonunda bu reyting oranı çok mu başarılı sence, sıralamadan bahsetmiyorum bak oranı söylüyorum. Ha gün değiştirirse artar belki ama onu bilemem
![]()
İyi öyle olursa hakkını teslim ederiz, şu an sadece boş günde alınmış bir birincilik benim içinYaz geldiği için insanlar hafta sonu evde oturup TV izlemiyor o yüzden normal. Bu dizi de tam baharda başladı o yüzden potansiyelini fazla gösteremedi. Ama kışın havalar soğuyunca 6-7'ye çıkar.![]()
Boş gün moş gün yok. Yılların Survivor'ı bile çökmüşken bu dizi aslanlar gibi ayakta demek ki kendi başarısı.İyi öyle olursa hakkını teslim ederiz, şu an sadece boş günde alınmış bir birincilik benim için![]()
Şimdi de sen başladın trollüğeBoş gün moş gün yok. Yılların Survivor'ı bile çökmüşken bu dizi aslanlar gibi ayakta demek ki kendi başarısı.![]()