aaa aynen aynen
aaa aynen aynenDoğru demişsin, sen 3 gün girmesende mesela, illa bi içimdekileri söyler, surat yapar, sonra yine eskisi gibi oluruz
![]()
Foruma acil gelmeni gerektirecek durumlar olursa adaşınla haber uçururum yokluğundaOrtaklık bunu gerektirir Dosi hanım...![]()
Foruma acil gelmeni gerektirecek durumlar olursa adaşınla haber uçururum yokluğunda![]()
acilin acilini hissedersin tabiki, ama birde hafif dozda acil var, ben ozamanlar bile gelmeni isterimBen acil durum olursa bunu hisseder ve direkt gelirim Dosi hanım, rahat olabilirsiniz...![]()
acilin acilini hissedersin tabiki, ama birde hafif dozda acil var, ben ozamanlar bile gelmeni isterim![]()
Ben senden daha iyi dedektifim ve bunu defalarca kanıtlamıştim.Dedektif duyularım her şeyi hisseder Dosi hanım, rahat olun.![]()
Ben senden daha iyi dedektifim ve bunu defalarca kanıtlamıştim.
Şu profil ne behani verdiğin söz? 😱 başka avatar gelecekti
![]()
kim bu? pek algılayamadım.Benim ismim dedektif ismi, oradan kurtarıyorum.Profil resmim muhteşem değil mi?
![]()
kim bu? pek algılayamadım.
Aslındaa şen şakrak görunüyor renklerden dolayı.
seni hep neşeli gibi gösteriyor, oyüzden kalabilir bir süre![]()
yoo görmedimKaan Kural, illa ki görmüşsündür televizyonda falan.Basketbol yorumcusu.
![]()
yoo görmedimÇok TV izleyen biri değilim. Google amcaya sordum. Baya renkli birine benziyor. komik fotoları var
![]()
Ha, ondan bazı fotolarda sima çok az tanıdık geldiAcemi Cadı dizisinde az da olsa bir rolü vardı. Belki dedim orada görmüşsündür.![]()
Hazırım ve bakıyorum şimdi konularaTüh bugün senle denk gelemedik
Pazartesi-Çarşamba yeni konulara hazır ol![]()
Cuma günü gel, üst tura geçeceğiz yani yeni konular gelirHazırım ve bakıyorum şimdi konulara![]()