İyyyy yine sizin o ablak suratlarınıza baka baka yazdım ve 165 bin mesajı geçtim. Konuda kaliteli hediyelerinizi bekliyorum ..
200. 000 OLMADAN GEBERMENİ DİLİYORUM200 bin olana ka @Çiğdem e dönmeyi yasakladim @Forumdash @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @serhatt @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @anniegrant @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @batuhankaralar @yatutarsa @gözlemci @serhatt @Harunnn60 @kerem
Niye bee??? Hediye dilenmicekmisinSen @serhatt yatağına aman yanına gitsene .ss
@serhatt i sustursan çok iyi hediye olur ama senin yaşında zor o işNiye bee??? Hediye dilenmicekmisin
200. 000 OLMADAN GEBERMENİ DİLİYORUM
Niye açtın hemen200 bin olana ka @Çiğdem e dönmeyi yasakladim @Forumdash @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @serhatt @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @anniegrant @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @batuhankaralar @yatutarsa @gözlemci @serhatt @Harunnn60 @kerem
onun cenesi düşük sanki senin ruh eşin@serhatt i sustursan çok iyi hediye olur ama senin yaşında zor o iş
Kendi konumu kendim açarım marka olmak kolay değil buradan yaz hediyeniNiye açtın hemen
Sana kim bilir ne sözler, ne güzellikler dizerdim konunu açınca. Nasip olmadı yine. Bundan sonrada açmam hiç bir konunu
onun cenesi düşük sanki senin ruh eşin
Hediyem bu mu sağol
Ben kendi konumu kendim açıyorum son 1 senedir. Demekki asıl marka benim ?Kendi konumu kendim açarım marka olmak kolay değil buradan yaz hediyeni
En son geçen gelmiş gibi olmuştu Keşke hep gelse
Sen anca beni taklit ediyorsundur .ssBen kendi konumu kendim açıyorum son 1 senedir. Demekki asıl marka benim ?
Hediye? Acaba versemmi hediye? Ben daima diziyorum sana kaliteli hediyeler. Sen ise az ve öz olan kutlama konularıma saçma bir foto paylaşıp gidiyorsun
Snn Gibi adım çıkmış mi ki ruyamda bile göremiyimrüyanda bile göremezsin