İyyyy yine sizin o ablak suratlarınıza baka baka yazdım ve 165 bin mesajı geçtim. Konuda kaliteli hediyelerinizi bekliyorum ..
200. 000 OLMADAN GEBERMENİ DİLİYORUM200 bin olana ka @Çiğdem e dönmeyi yasakladim@Forumdash @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @serhatt @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @anniegrant @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @batuhankaralar @yatutarsa @gözlemci @serhatt @Harunnn60 @kerem
Niye bee??? Hediye dilenmicekmisinSen @serhatt yatağına aman yanına gitsene .ss
@serhatt i sustursan çok iyi hediye olur ama senin yaşında zor o işNiye bee??? Hediye dilenmicekmisin![]()
200. 000 OLMADAN GEBERMENİ DİLİYORUM![]()
Niye açtın hemen200 bin olana ka @Çiğdem e dönmeyi yasakladim@Forumdash @Dosi @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @serhatt @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozmoturk @anniegrant @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @batuhankaralar @yatutarsa @gözlemci @serhatt @Harunnn60 @kerem
onun cenesi düşük sanki senin ruh eşin@serhatt i sustursan çok iyi hediye olur ama senin yaşında zor o iş![]()
Kendi konumu kendim açarım marka olmak kolay değilNiye açtın hemen
Sana kim bilir ne sözler, ne güzellikler dizerdim konunu açınca. Nasip olmadı yine. Bundan sonrada açmam hiç bir konunu![]()
onun cenesi düşük sanki senin ruh eşin![]()
Hediyem bu mu sağol
Ben kendi konumu kendim açıyorum son 1 senedir. Demekki asıl marka benim ?Kendi konumu kendim açarım marka olmak kolay değilburadan yaz hediyeni
![]()
En son geçen gelmiş gibi olmuştu
Sen anca beni taklit ediyorsundur .ssBen kendi konumu kendim açıyorum son 1 senedir. Demekki asıl marka benim ?
Hediye? Acaba versemmi hediye?Ben daima diziyorum sana kaliteli hediyeler. Sen ise az ve öz olan kutlama konularıma saçma bir foto paylaşıp gidiyorsun
![]()
Snn Gibi adım çıkmış mi ki ruyamda bile göremiyimrüyanda bile göremezsin![]()