Buzz kesss!!!Bahtı güzel zaten. Ben ve Ay Yapım ailesinin destekleriyle kariyerinde yeni bir çağ açıyor her hafta.
Buzz kesss!!!Bahtı güzel zaten. Ben ve Ay Yapım ailesinin destekleriyle kariyerinde yeni bir çağ açıyor her hafta.
Yakında başlamayı düşünüyorum uzaktan takip de bir yere kadar. Ay Yapım yardımcı COO'su olarak bir de sahada görmek istiyorum.Buzz kesss!!!
Heeh işte böyle yerini bil Basın bülteni hazırladık mı bu hafta biz? Dizinin geleceği hakkındaYakında başlamayı düşünüyorum uzaktan takip de bir yere kadar. Ay Yapım yardımcı COO'su olarak bir de sahada görmek istiyorum.
İlk sezona yetişemedim ama 2. sezona kreatif olarak katkıda bulunacağım için elimde veri olması lazım. Star'la görüşmelerimiz ne alemde bilmiyorum sonuncusuna katılmadım.Heeh işte böyle yerini bil Basın bülteni hazırladık mı bu hafta biz? Dizinin geleceği hakkında
İptal ederse star'la da calişmiyoruz artık Netflix'e doğru g* g* kayalım yavaştanİlk sezona yetişemedim ama 2. sezona kreatif olarak katkıda bulunacağım için elimde veri olması lazım. Star'la görüşmelerimiz ne alemde bilmiyorum sonuncusuna katılmadım.
UTC yüzünden Star'la aramızda çıkan anlaşmazlık yüzünden göreve ara vermiştim biliyorsun. Finali 1-2 bölüm daha geç yapın demiştim ama kabul etmedi haspamlar.ssİptal ederse star'la da calişmiyoruz artık Netflix'e doğru g* g* kayalım yavaştan
elde edemediğin erkeklerinin miAkbaba gibi tepesinde benim erkeklerimin kanıtı işte.
Kedimin doğum gününü kutla gelmişken.ssAkbaba gibi tepesinde benim erkeklerimin kanıtı işte.
Tekrar mutlu yıllar meleğime. Çatlamaktan geber inşallah. @serhatt
İyiki doğmuş mutlu yıllar kendisine
Çatlatacak bişeyi yok ki ecünnünün
Konu harika olmuş.
daha nice projelerde görmek dileğiyle Burcu'yu ?
Yurtdışına taşınmadan önce izlediğim son diziydi, özledim Kübra'yı. En başından belliydi aslında buralara geleceği. Umarım güzel bir projede benzer bir karakterde izlerim tekrar kendisini. Doğum günü kutlu olsun.
İyi ki yaşlanmasın Burcu'cum.. Şarap misalisin...Bi de bahtin güzel olaydı iyiydi
Bu da hediyen
Eski kapikulumuza hepi börtdey diyelim geldiği yeri unitmasin diye şunu da hediye edeyim @Harunnn60 @vadikızı @xBUGRAxBen tarihte böyle bir şey görmedim Bir yerde Fox amblemi gördüm
Bundan ancak kapı kolu olur zatenEski kapikulumuza hepi börtdey diyelim geldiği yeri unitmasin diye şunu da hediye edeyim @Harunnn60 @vadikızı @xBUGRAx
Sen de bununkini kutla ,Bundan ancak kapı kolu olur zaten
@sürgünüm forumda olsa da söylese Ben o zamanlar buna gıcıktım bana bunu savunuyorduSen de bununkini kutla ,
@Forumdash hiç destek olmuyor oğlana oysa kenanla o ka yakından oynadı oğlan
Maldan anlamıyorsun hep diyorum@sürgünüm forumda olsa da söylese Ben o zamanlar buna gıcıktım bana bunu savunuyordu
O yuzden Allah'a şükür ediyorum. Yoksa @serhatt ın peşinden koşardım sana göreMaldan anlamıyorsun hep diyorum
Kız o çürük mal beO yuzden Allah'a şükür ediyorum. Yoksa @serhatt ın peşinden koşardım sana göre
Çürük yerini kapardı yine pazarlardıKız o çürük mal be
Katir Gibi suratı için çarşaf Alican zaarÇürük yerini kapardı yine pazarlardı
Almak mı? Alican(isim) mi?Katir Gibi suratı için çarşaf Alican zaar