İstemiyormuydun zatensen hiç tutma şekerin tansiyonun vardır, geberir gidersin
İstemiyormuydun zatensen hiç tutma şekerin tansiyonun vardır, geberir gidersin
İstiyorum ama @Çiğdem gelmeden gebermeİstemiyormuydun zaten
Belki de geberirim kimbilebilir kiİstiyorum ama @Çiğdem gelmeden geberme
helvan bendenBelki de geberirim kimbilebilir ki
Aç karnını doyurmak istiyorsan ölümümü beklemene gerek yok Ben sana bişeyler ısmarlayayım. Kokoreç?helvan benden
Senin ısmarlıyacağın kokoroçe mi kaldım ben fukara Ben her akşam Çırağanlarda, Hiltonlarda yemek yiyorum @xemrexxxAç karnını doyurmak istiyorsan ölümümü beklemene gerek yok Ben sana bişeyler ısmarlayayım. Kokoreç?
Restronta mı gittin yoksa odada mı yedin? Yediğin neydi?Senin ısmarlıyacağın kokoroçe mi kaldım ben fukara Ben her akşam Çırağanlarda, Hiltonlarda yemek yiyorum @xemrexxx
Odada da yedim restoranda da yedim Yediklerimi sayamam şimdi ayıpRestronta mı gittin yoksa odada mı yedin? Yediğin neydi?
Afiyet olsunOdada da yedim restoranda da yedim Yediklerimi sayamam şimdi ayıp
bana gelen sana gelsin yada ağzından cıksın koynuna mı girsin deseydimDarısı başına
sana kim gelir be pörsümüş bunak şey @xemrexxxbana gelen sana gelsin yada ağzından cıksın koynuna mı girsin deseydim
Bana biri gelsin diye demedim olur ya kemik yağarsa diye kendime korumak için evrene mesajdısana kim gelir be pörsümüş bunak şey @xemrexxx
Git zıbar senin aklın karışmış iyiceBana biri gelsin diye demedim olur ya kemik yağarsa diye kendime korumak için evrene mesajdı
Niye ki bana yine vaaz mı verecenGit zıbar senin aklın karışmış iyice
ne vaazı be, ne dedim ki sanaNiye ki bana yine vaaz mı verecen
aklın karişmiş dedin yane vaazı be, ne dedim ki sana
yaşlılıktandır oaklın karişmiş dedin ya
Bi an tövbe dedirtcen diye tırstımyaşlılıktandır o
ne uğraşçam be senin gibi kafirleBi an tövbe dedirtcen diye tırstım