Çukur - 60. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 27. Bölüm

@MasacRE senin yerine değil, sen onin yerine gelmiştin ama 24 saat bile itaat edemedin (sebeplerin geçersiz, hatice değil neticeye bakıyorum :A)
Utku bey sadece bir kaç saatlik ara vermişti ortakliğa ama geri geldi :A
Hem sen konuşma asıl, hiç bir faydan bile olmadı bana etkinliğimde :T çok meşgulsun ve kovmakla doğru yapmışım :A

Ortaklık demek itaat etmek demek değildir, o yüzden ben kendi kendimi ortaklıktan aforoz ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de diyorum ki Ramiz'in intkamına dönüşmesi için diyorum:A Gerek yoktu hikayenin Ramiz'in geçmişine evrilmesi. Yoksa ilk sezon harikaydı, piyasayı canlandırdık, devrim yaptık:X

İlk sezonun yaşanmasının bütün sebeplerini ikinci sezonda muazzam sahnelerle anlattılar. O yüzden gayet güzeldi. :A Çukur'u çakma Ezel yapacaksınız yalnız, öyle bir hissiyata kapıldım. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
İlk sezonun yaşanmasının bütün sebeplerini ikinci sezonda muazzam sahnelerle anlattılar. O yüzden gayet güzeldi. :A Çukur'u çakma Ezel yapacaksınız yalnız, öyle bir hissiyata kapıldım. :A
İçerde spinoffu olan bir dizi Ezel çakması olması kalitesinde bi değişiklik göstermez:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yanlışım varsa düzeltin ama bu biraz eksik olmuş :A

images

Saf bacım kariştirmiştir:( katakulliye gelmiştir. @xemrexxx ve @serhatt la tek başina mücadele veriyordu. İttifak yapıp bacımı başini yediler:(
Yalnız gerçekten son mesaj için manidar olmuş şer birliği ciddi ciddi kızın başını yedi galiba. Aforoz edelim şunları. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash