ayol bu lea ya çok şaşıyorum albümleri de patlıyor dizileri de çirkin kızların idolü olmak glee ile bitmiş demek kiTabi cnm orası öyle...
ayol bu lea ya çok şaşıyorum albümleri de patlıyor dizileri de çirkin kızların idolü olmak glee ile bitmiş demek kiTabi cnm orası öyle...
Sesi hariç nesi var kendini izlettirecekayol bu lea ya çok şaşıyorum albümleri de patlıyor dizileri de çirkin kızların idolü olmak glee ile bitmiş demek kibir darren yükseldi diziden sonra o da yine ryan amcam sayesinde
cw ye gidenleri saumıyorum onlar kalitelerini düşürdü
koskoca esma sultan çöktüSesi hariç nesi var kendini izlettirecek![]()
Dizi Karagül'e döndü.koskoca esma sultan çöktüT
T darısı sen ve @serhatt ın başına; çiğdeme kavuşun geberin de
@ozmoturk @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Harunnn60
Oruç tutuyorum böyle şeyler gösterme.
Çok bile yaşadıkoskoca esma sultan çöktüT
@ozmoturk @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Harunnn60
Geberiyor mu sonunda moruk sultankoskoca esma sultan çöktüT
Finalden önce ölmez .ssGeberiyor mu sonunda moruk sultan![]()
Hoşt be @Maskeli Fedai şuna bir tokat çak .ssTüm Cuma dizileri Karagül çakması kaç sezondur.![]()
Finalde geberip yerine Aslım mı geçerFinalden önce ölmez .ss
Yok onun daha 18 yılı varFinalde geberip yerine Aslı'm mı geçerYoksa Aslı da mı gidici
![]()
İyi 18 yıl yeterli bir süre, 18 yıl sonra Aslı da bunar zaten, o zaman geberebilir sorun yokYok onun daha 18 yılı var![]()
Meryem'in giydiği kıyafetlere bayılıyorum
izledim bu sahneleri. Şuan izliyorum diziyi. Aslında çok samimi bir dizi. Tüm duyguları yaşatan bir bölüm olmuş.koskoca esma sultan çöktüT