Çok beklersin paçozun başkanı. Son reytinglerle garantiledi 2. sezonu.bitsin de şu sarı kadın silinsin piyasadan
ekim'in ilk haftası final o zamanÇok beklersin paçozun başkanı. Son reytinglerle garantiledi 2. sezonu.
Senin izlediğin dizilerin çoğundan daha iyi reyting alıyor normal bu hazımsızlık. Soda vereyim mi.ekim'in ilk haftası final o zaman
hoştt, benim izlediğim diziler gün birincisi çatlaSenin izlediğin dizilerin çoğundan daha iyi reyting alıyor normal bu hazımsızlık. Soda vereyim mi.
Hangileri birinci söyle bakayım. 4 reytinge çakılan Yasak Elma mı, AB'de 2 küsüre düşen Bizim Hikaye mi, 1 reytingle final yapacak Gülperi mi, 8'den 4'e düşen Kardeş Çocukları mı, yoksa 3'e inen Elimi Bırakma mı? Hı hı inandık.hoştt, benim izlediğim diziler gün birincisi çatla
Senin Jet Sosyeten gibi kanal kanal gezip malamat olmadı en azından hiçbiriHangileri birinci söyle bakayım. 4 reytinge çakılan Yasak Elma mı, AB'de 2 küsüre düşen Bizim Hikaye mi, 1 reytingle final yapacak Gülperi mi, 8'den 4'e düşen Kardeş Çocukları mı, yoksa 3'e inen Elimi Bırakma mı? Hı hı inandık.
Tüm kanallar peşinde kuyruk oluyorsa dizimin yapacak bir şey yok.Senin Jet Sosyeten gibi kanal kanal gezip malamat olmadı en azından hiçbiri
Aman ne kuyruk ne kuyrukTüm kanallar peşinde kuyruk oluyorsa dizimin yapacak bir şey yok.
Kimi? 😱 (Bora mı öldü...?)
Bora mıydı adı Şu peruklu eldivenli herif işteKimi? 😱 (Bora mı öldü...?)
Ben daha izlemedim de bölümü, sonradan netten izliyorum biliyorsun. Peruklu eldivenli kim ya, kafam durdu anlık.Bora mıydı adı Şu peruklu eldivenli herif işte
Sen izlemedin mi 😱
Tamam şimdi görsellerden baktım. Bora'ymiş adıBen daha izlemedim de bölümü, sonradan netten izliyorum biliyorsun. Peruklu eldivenli kim ya, kafam durdu anlık.
Eldivenliydi de peruk ne alaka?Tamam şimdi görsellerden baktım. Bora'ymiş adı
Çünkü peruk Gerçek saç diye düşünmüyorsun heraldeEldivenliydi de peruk ne alaka?
Niye peruk olsun ya klasik normal saçı değil mi?Çünkü peruk Gerçek saç diye düşünmüyorsun heralde
Değil tabi Adamın eski işlerindeki saçına bakNiye peruk olsun ya klasik normal saçı değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 67656
Bulamadım ki...Değil tabi Adamın eski işlerindeki saçına bak
Eski fotolarını bulamadım ama ekşide şunu yazmışlarBulamadım ki...