Evladım @dreamy neden beğenmiyor bunları@dreamy'i çatlamaktan yerin dibine sokan bir fotoğraf daha.
![]()
@xBUGRAx @denizz19 @Forumdash @offensive
Evladım @dreamy neden beğenmiyor bunları@dreamy'i çatlamaktan yerin dibine sokan bir fotoğraf daha.
![]()
Beste yüzünden soğumuşmuş. Neyse ki barıştılar artık susar belki.
Avatarın diğerine nazaran çok daha iyi olmuş, Beste arkada gaiba ondan dolayı.@dreamy'i çatlamaktan yerin dibine sokan bir fotoğraf daha.
![]()
Ben belki başkasına çarpığım nereden biliyorsun hiç evladına ‘derdin var mı? diye sormuyorsun...
birine derken kapsamlı sordum😛Ben belki başkasına çarpığım nereden biliyorsun hiç evladına ‘derdin var mı? diye sormuyorsun...![]()
Neyse burada konuşulacak bir konu değil.birine derken kapsamlı sordum😛![]()
Başka fotoğraf yok muydu baya kaliteliymiş fazla geldi.Berk ve Mahur'un her Hülya dediği sahnede Hayat Şarkısı'nın aklıma gelmesi.. Birlikte oldukları sahnelerde gözüm kraliçeyi arıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67472
Senin dilin fazla uzadı. Evet gayet de kaliteli çatla.Başka fotoğraf yok muydu baya kaliteliymiş fazla geldi.![]()
Son kısım için mi kalp attın aşk düşmanı.ss @dreamy9. Bölüm Fragmanı - 2:
Şu çocuklar aşklarını huzur içinde yaşayamayacak mı ya yeter.ss
@xBUGRAx @dreamy @denizz19 @Forumdash @offensive @anniegrant
Bak inatla salon kadını çizgimden kaydırıyorlar beni.ss Sağlığımız kimlere kalacak Allah'ım.. @xBUGRAx
Senle konuşurken her şey dönüp dolaşıp doktor olacak olmama gelmek zorunda mı?Bak inatla salon kadını çizgimden kaydırıyorlar beni.ss Sağlığımız kimlere kalacak Allah'ım.. @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 67660
Evet çünkü sinir hastası ediyorsun beni.Senle konuşurken her şey dönüp dolaşıp doktor olacak olmama gelmek zorunda mı?![]()
Senin için bölümümü psikiyatri seçebilirim.Evet çünkü sinir hastası ediyorsun beni.![]()
Sağol ama sadece BesDem'i sevsen yeter.Senin için bölümümü psikiyatri seçebilirim.Muayenede de para almam.
![]()
Hayır senin dediğin psikolog. Psikiyatri ise doktor branşı ama farkını bilmiyorum ikisinin.Sağol ama sadece BesDem'i sevsen yeter.Hem onun için direkt psikoloji okumak gerekmiyor mu.
![]()