o elma boğazında kalsın inş.![]()
Pis beddualarını da al git buradan, seni gidi hadsiz şey.
o elma boğazında kalsın inş.![]()
Çakma Merve Aksak fotoğrafı paylaşırdı kesin bu vizyonsuz.![]()
Gayette güzel baş ediyorum, siz kimm köpekPis beddualarını da al git buradan, seni gidi hadsiz şey.Git Çiğdem’i bul getir, tek başına bizimle mücadele edemiyorsun. Mother of Sincaps olmadan olmuyor.
![]()
Ben bunları da paylaşıyorum hep, sana mı soracamSırf Mor Elma görseli atamadığın için paylaştığın şeylere bak.![]()
Gayette güzel baş ediyorum, siz kimm köpek![]()
Ben kudurmam kudurturumBuram buram kuduruyorsun.Ne mücadele etmesi.
![]()
Ben bunları da paylaşıyorum hep, sana mı soracam![]()
Bunu çakma Yavuz veya çakma kopuk mu söylüyorÇakma Merve Aksak görselleri paylaşmandan iyidir her türlü.![]()
Kesinlikle ve Net olmakla birlikte tarafımdan onaylanmiştir.Çakma Merve Aksak fotoğrafı paylaşırdı kesin bu vizyonsuz.![]()
kan görmek istiyorsan bekle, canını alırken akıtırım sende görürsün![]()
Sizin sayenizde, adamı çileden çıkarıyonuzKesinlikle ve Net olmakla birlikte tarafımdan onaylanmiştir.
Onay imza
------------------
Forumdash
Fazla mi yükseldin sen![]()
Daha ne istiyorsun işte seni çileden kurtarıyoruzSizin sayenizde, adamı çileden çıkarıyonuz![]()
Birisi Kopuk deyip benimi çağırdı? @SherlockBunu çakma Yavuz veya çakma kopuk mu söylüyorAaa pardon pardon yoksa milletin avatarını avatar yapıp ortalarda dolanan adam mı söylüyor
![]()
@serhatt konsunda vicdan devre dişi bendeBirisi Kopuk deyip benimi çağırdı? @Sherlock
Neyse yeterince seni deliye çevirmişler. Bende hamlem ile seni intihar eşiğine sürükleyemem. Vicdanım sızlar@Forumdash
Ne dediğini bi anlayabilsemDaha ne istiyorsun işte seni çileden kurtarıyoruz(türkçe bu kadar esnek olmak zorundamısın
)
İnsan destek olur birazBirisi Kopuk deyip benimi çağırdı? @Sherlock
Neyse yeterince seni deliye çevirmişler. Bende hamlem ile seni intihar eşiğine sürükleyemem. Vicdanım sızlar@Forumdash
neden ne yaptım ben sana@serhatt konsunda vicdan devre dişi bendeçalişmiyor o özellik malasef ?