FF Üyeleri Aynı Evde " 22. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
Aradan 1 hafta geçmiştir. Günlerden Çarşamba'dır. Ramazan Ayı'nın bitmesine 1 hafta kala evde iftar telaşı vardır. Eve bu akşam yeni üyeler gelecektir. Evi beğenirlerse onlarda kalacaktır. xdragxx ve cevaa işsiz kalmıştır. cevaa geçen haftaki olayda topu patlamadığı için muhtar onları işten kovmuştur. xdragxx'in köpek ayağını ısırmıştır. O da ayağı alçıda evde yatmaktadır. Fks14 ve Cenation'ı polis bulmuştur. Evden de 1 kişi ayrılmıştır. Evden ayrılan kişi AlemTo'dur. Okul dolayısıyla evde fazla duramayacağını söyleyerekten evden ayrılmıştır. Neferet ise gizli planını hala uygulamaktadır.

Ozan : 5 tane pide alıp gelin. Akşama iftar var. Bu hafta yemekleri bir aşçıya yaptıracağız. :D Aşçı birazdan gelir.
Lightning Thief : Senin yemeklerin çok lezzetliydi. :D Sen neden yapmıyorsun ? Paran bol sanırım. :D
Ozan : Ben yemek işlerinden anlamıyormuşum. :D Param bol tabii çünkü banka soydum. :D Hem de tanıdık bir bankayı. :D
Lightning Thief : Hangi bankaymış bu. :D
Ozan : Sizin evdeki banka. :D
Lightning Thief : La bizim evde banka mı varmış ? :D
Ozan : Anla işte. :D Sizin evi soydum. :D
Lightning Thief : Sen kim bizim evi soymak kim ? :D Bizim evin önünde, arka bahçesinde, çelik pakının önünde, binanın önünde hatta camların önünde bile korumalar var. :D
Ozan : Sizin ev, ev değil, çelikten mübarek. :D Şaka yaptım ya. Bu paraları çalışıp da kazandım. :D
Lightning Thief : Tamam.

Neferet evde yan gelip yatmaktadır. İşten de ayrılmıştır. Planı tıkır, tıkır işlemektedir. Neferet'in planı ise şöyledir :

Aslında bunların hepsi bir düzmecedir. Yani Neferet kanser filan değildir. Doktorlar filan hepsi sahtedir. Evde yan gelip yatmak için böyle bir plan yapmıştır.

İftara 2 saat kalmıştır.

Ozan : The Killing şuradan git şeker al.
The Killing : Markası ne olsun ?
Ozan : Evden. :D
The Killing : İyi başka bir yerden olmamış. :D Tamam gidiyorum.
Cenation : The Killing gel beraber almaya gidelim.
The Killing : Tamam.
Ozan : OsmanAslan sende fırına pide malzemelerini vermeye git.
OsmanAslan : Karşında babanın uşağı mı var ? :D
Ozan : Eğer alıp gitmezsen sana pide filan yok. :D Aç bırakırım seni. :D
OsmanAslan : Zaten her gün aç bırakıyorsun bizi. :D Tamam gidip alacağım.

The Killing ve Cenation şeker almaya OsmanAslan ise pide malzemelerini fırına vermeye gider.

Eve yeni gelecek olan üyeleri kimlerdir ? Neferet'in planı ortaya çıkacak mı ? Hepsi ve daha fazlası 23. Bölümde!

NOT : 23. Bölüm SEZON FİNALİ'dir!

Ozan evimizi soyarsa döverim diyeceğim ama banlar:D

Bu arada yeni yazı rengi nasıl?:D