evet biraz ayran gönüllüyüm ama o kadar da değil yaniBaşta @xemrexxx nin pis algıları sandım ama sende bize o izlenimi verip durdun, ne yapayım![]()
evet biraz ayran gönüllüyüm ama o kadar da değil yaniBaşta @xemrexxx nin pis algıları sandım ama sende bize o izlenimi verip durdun, ne yapayım![]()
güzel değilde çekici kısma giriyor ve bu da öyle onunla aynı kategoride:
Diğer grupta Fahriye'yi paylaşmışsın, orda hemfikirizNesrin için doğru söylüyor olabilirsin ama Melisa Aslı net güzel ya.![]()
Aynı fikirdeyim bölümdaşım
Nesrin benim başımı döndürmüyor, Melisa iyidir
istediğiniz kıyafet türü seçmiştim halbukiNesrin benim başımı döndürmüyor, Melisa iyidir![]()
Oy bile vermedim kendisine, bu grupta lider olması kanımı donduruyoristediğiniz kıyafet türü seçmiştim halbuki![]()
en fazla 5 kişi var izleyen. Çarpışma izleyen daha çok, oyüzden alakası yokOy bile vermedim kendisine, bu grupta lider olması kanımı donduruyorTamamen Bizim Hikaye etkisi başka bir şey değil
![]()
Aç bak bakayım en favori dizi yarışmasını kaç izleyen varmışen fazla 5 kişi var izleyen. Çarpışma izleyen daha çok, oyüzden alakası yokMelisa Döngel'de bizim hikayeden ama kız az oy almış
![]()
o FOX'un etkisiAç bak bakayım en favori dizi yarışmasını kaç izleyen varmış![]()