2. Tur - En Favori Güzel 2019 - 2. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bu gruptan niye etiket gelmedi diyorum ölüm grubu resmen bu 😱 Utan be inssafsuz :bağır:
Bildirim niye gelmedi? (b)
kız ben ne yapayım. İlk turda bilgisayar yaptı kura ve son 2 grup ölüm grubu oldu.
bundada 133 isim vardı, hepsini numaralattırdım, sonra misal listenin başindakini 7. grubun 5. sırasına yazdim. Listenin 2. sırasindakini 6. grubun 4. sırasina yazdım, sonuç bunlar oldu :A
Diğer turdada başka kura şekli kullanırım artık :A @MasacRE @Sherlock

Bildirim niye gelmedi? (b)
kız ben ne yapayım. İlk turda bilgisayar yaptı kura ve son 2 grup ölüm grubu oldu.
bundada 133 isim vardı, hepsini numaralattırdım, sonra misal listenin başindakini 7. grubun 5. sırasına yazdim. Listenin 2. sırasindakini 6. grubun 4. sırasina yazdım, sonuç bunlar oldu :A
Diğer turdada başka kura şekli kullanırım artık :A @MasacRE @Sherlock

Ya ölüm grubu falan değil, @xemrexxx yine şov peşinde. Her grupta kimlerin çıkmasının gerektiği bariz bir şekilde belli. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Ya ölüm grubu falan değil, @xemrexxx yine şov peşinde. Her grupta kimlerin çıkmasının gerektiği bariz bir şekilde belli. :A
Yalnız senin iki bariz favorin bir gruba düştü ama diğer isimler aklımda yok şuan
onlarda beğendiklerin varsa @xemrexxx gibi söylenme sende :A Ben gruplari açarken farkediyorum kim hangi grupta :A
edit: bu grubun neresi zor. Şimdi gördüm :A benim beğendiğim 2 tane var. 2 tanede öylesine oylarım. Hepsi Emre'nin gözbebekleri. Ondan o tepkisi :F

Yalnız senin iki bariz favorin bir gruba düştü ama diğer isimler aklımda yok şuan
onlarda beğendiklerin varsa @xemrexxx gibi söylenme sende :A Ben gruplari açarken farkediyorum kim hangi grupta :A
edit: bu grubun neresi zor. Şimdi gördüm :A benim beğendiğim 2 tane var. 2 tanede öylesine oylarım. Hepsi Emre'nin gözbebekleri. Ondan o tepkisi :F
Şer odağının oyunlarına gelmeyelim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Oylarımı kullandim. 4. isim kim olamalı diye düsüncemde zorlandım. Seçmediğim isim zaten az oy almış, doğru kişiyi oylamışım :A çekişmeli olacak bu grup, inşallah eşit oylarla 5 yada 6 kişi tur atlamaz. Banada fazladan iş çıkmaz :F

@xBUGRAx senin kara listen kabaracak gibi. 10 oy almış :A (ben vermedim oy :A)
Diğer gruplarada oy vermeyi unutma :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Melisa Aslı Pamuk
Cansu Dere
Miray Daner
İrem Sak

Miray Daner
Melisa Aslı Pamuk
Öykü Gurman
Selen Soyder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...