Nasıl etki etmiyor? Halka 2'nin altına düşmüş. Çok fena reyting kaybı olmuşLeke kadına etki etmiş ; TRT ve ATV nin dizileri hiç etkilenmiyor zatı neyse lekenin tekrarı da iyi 4 alsa yeter tüm gruplarda
Tüm ucubeler izliyor diziyi tabi çökerNasıl etki etmiyor? Halka 2'nin altına düşmüş. Çok fena reyting kaybı olmuş
Tezin çürüdü
Kadın'ın bu bölümden sonra düşmesini bekliyordum ama aylardır hala da Salı'nın en çok izlenilen dizisi olmaya devam ediyor. Finale yaklaşırken Hande Altaylı'dan iyi bir şok bekliyoruz. @Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati
İzlemediğim arada diziye çakma bir Meryem reis getirmişler, kalite git gide düşüyorSonunda AB’yi almışız ve Kadın’ı geçmişiz, diğer gruplarda da yakasına yapışmışız. Verdiğimiz saçma aralar olmasa şu an geçmiştik muhtemelen. @batuhankaralar @Çiğdem
İzlemediğim arada diziye çakma bir Meryem reis getirmişler, kalite git gide düşüyor
Sorun şu ki bölümde elde tutulur hiçbirşey olmadı. Son zamanlarda uzun uzun bakışmalar arttı şu mafya olayı benide sıkıyor ama bu son bölümde Arif-Bahar-Sarp üçgenine odaklandılar. Bahar ikisinede yüz veriyor zaten, senarist seyircinin tepkisine göre bir karar verecek gibi.Ne oldu ki bu bölüm. Neden düşmesini bekliyordun ben izlemiyorum şu mafya olaylarından sonra. Eski hikayeye geri dönüp bitirsinler.
Yasak Elma'nın çöktüğü falan yok 4+ aldığı sürece devam edecek, sende çatlamaya devam edeceksinYasak Elma'dan sonra Kadın da çökmüş. Top'a az da olsa sempati mi duymaya başladım ne. @Yiğitt
Halka'nın bu reytinglerle (Jet Sosyete'nin başına gelen mucize gibi bir şey olmazsa) gelecek sezon devam etmesi imkansız. Sevenlerine şimdiden geçmiş olsun.
Aile Arasında'nın daha iyi gitmesini beklerdim. Gerçi izleyen izledi zaten de en azından 4'ü geçebilirdi.ss
Bitik diziler çatlatamaz beni. Birkaç hafta önce 7-8 alan dizi için şimdi 4'e razı oluyorsunuz şimdi keyfim yerine geldi.Yasak Elma'nın çöktüğü falan yok 4+ aldığı sürece devam edecek, sende çatlamaya devam edeceksin
gümbür gümbür devam ediyor adamlar 5+ alan diziyi niye bitirsinBitik diziler çatlatamaz beni. Birkaç hafta önce 7-8 alan dizi için şimdi 4'e razı oluyorsunuz şimdi keyfim yerine geldi.
Tüm enerjimizi sezon finalinde sizi çatlatmak için biriktiriyoruzBitik diziler çatlatamaz beni. Birkaç hafta önce 7-8 alan dizi için şimdi 4'e razı oluyorsunuz şimdi keyfim yerine geldi.
Leke'nin tekrarları iyi giderse haftaya +5, sonraki hafta +6 tamamdır bu işYasak Elma'dan sonra Kadın da çökmüş. Top'a az da olsa sempati mi duymaya başladım ne. @Yiğitt
Halka'nın bu reytinglerle (Jet Sosyete'nin başına gelen mucize gibi bir şey olmazsa) gelecek sezon devam etmesi imkansız. Sevenlerine şimdiden geçmiş olsun.
Aile Arasında'nın daha iyi gitmesini beklerdim. Gerçi izleyen izledi zaten de en azından 4'ü geçebilirdi.ss
Daha sezonun bitmesine 2 aydan fazla var biraz daha düşerse final haberi gelirgümbür gümbür devam ediyor adamlar 5+ alan diziyi niye bitirsin
Kadın’ı daha çok düşürmesi şartıyla okeyim.Leke'nin tekrarları iyi giderse haftaya +5, sonraki hafta +6 tamamdır bu iş
Biter zaten sezon sonundaDaha sezonun bitmesine 2 aydan fazla var biraz daha düşerse final haberi gelir
Kadın’ı daha çok düşürmesi şartıyla okeyim.
Avcunu yalaDaha sezonun bitmesine 2 aydan fazla var biraz daha düşerse final haberi gelir
Kadın’ı daha çok düşürmesi şartıyla okeyim.
Avucunu yalayanın kim olduğunu reytinglerde gördük bence uzatmayalım.Avcunu yala
Her dizinin inişleri çıkışları olur bunu sende iyi bilirsin o yüzden, evet uzatmayalımAvucunu yalayanın kim olduğunu reytinglerde gördük bence uzatmayalım.
AB'de iki sezondur 10 reytingle zirveden düşmeyen dizi 8 alıp EDHO'ya geçilmiş. Buna iniş çıkış değil sadece iniş denir.Her dizinin inişleri çıkışları olur bunu sende iyi bilirsin o yüzden, evet uzatmayalım